Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy találtad ki a körasztalná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találtad ki a körasztalnál az ülésrendet?

Figyelt kérdés

Mindenki a körasztalt javasolta, hogy ott nincs asztal vége, meg sokkal szebb stb.

Na most az a gondom, hogy 8 illetve 10 személyes körasztalok vannak, és nem igazán van ötletem, hogy kit hogyan kellene ültetni, mert sehogy sem jönnek ki a dolgok. Pl. oké, egy család, egy társaság egy asztal, ez először működik is, de eőbb-utóbb az a vége, hogy vagy 1-2 hely szabadon marad, vagy egy-két ember nem fér be, és az meg olyan fura, hogy most azt az egyet szegényt rakjam be számára tök idegenekhez? Miközben pl. az összes többi unokatestvér együtt tud ülni? stb. Inkább cseréljük mondjuk U alakra, és akkor csak azt kell eldönteni, hogy milyen sorban haladjunk, azzal nincs baj, hogy de xy már pont nem fér oda, de akkor kihez tegyem?

2013. jan. 21. 15:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez a te esküvőd. Ha nem tetszik a körasztalos megoldás, nem kell azt választanod. Láttam már nagyon szépen megcsinált U asztalos étkezést is, nem volt belőle semmi probléma.
2013. jan. 21. 15:17
 2/9 anonim ***** válasza:

nálunk nem volt ültetési rend

mindenki oda ült ahova akart

összesen 10 db asztal volt 8 személyesek

de csak kb 60-65-en voltunk szal volt hely mindenikek

csak a mi asztalunknál volt rend

mi + szülők összesen 5 személy

2013. jan. 21. 15:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Az U alaknál meg tudod azt tenni, hogy az egyik szára "egy asztallal" hosszabb, mint a másik. :))) Ez esetben az egy család, egy társaság egy kupacban tud ülni.
2013. jan. 21. 15:19
 4/9 A kérdező kommentje:

És hogy működött ülésrend nélkül?

Én is arra gondoltam, hogy mindig úgy volt eddig, hogy a szertartások stb. alatt összemelegedtünk kis csoportokba és utáltuk, ha szétválasztottak az ülésrenddel. De azzal jöttek, hogy hát akkor is, milyen már ez, meg majd káosz lesz, letapossák és kiszorítják egymást, nem jut hely stb

2013. jan. 21. 15:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok!

Egyébként szerintem akkor igazán jó egy lagzi, ha a vacsi után már keveredik a jónép, és egyáltalán nem biztos, hogy mindenki ugyan azon a helyen marad a lagzi végéig, ahova legelőször leültetted.

Ha már fogják a poharukat, és mennek egyik helyről a másikra, egyik ismerőstöl a másikhoz dumálni, stb. stb. no akkor rázódik össze a társaság, és lesz belőle hajnalig tartó vigadalom.

Kívánom neked is ilyen legyen a lagzid!

2013. jan. 21. 15:22
 6/9 A kérdező kommentje:
Én is azért gondolkodok az U alakon megint, mert akkor csak szépen mehetnénk végig, hogy ők ők ők és ők, és nincs az, hogy hoppá betelt, akkor őt hova tegyük?
2013. jan. 21. 15:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem bontsd meg a társaságokat, pl. egy 8 személyes asztalnál ne egy egész 8 fős társaság üljön, hanem egy-egy nagyobb társaságból társaságból néhány fő. Így senki nem marad úgy, hogy csak idegenek vannak körülötte, mindenkinek van ismerős asztalszomszédja. Másrészt az ülésrend úgyis csak addig "érvényes", amíg a vacsi tart, a második fogás után úgyis mindenki feláll, elmászkál másokhoz, táncolni stb. Akkor már mindegy, ki hol ült.
2013. jan. 21. 15:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy 8 fős asztalhoz ne ültess 5-6 embernél többet. Így megvan a lehetőség, hogy odaüljön más is, vagy hogy máshová üljön, ha a társaság jobban tetszik. Székből legyen az asztaloknál elég, ha valaki nagyon hurcolkodni akar, akkor nosza rajta. Így meghagyod az önszerveződés lehetőségét is, viszont az egyedül vagy párban érkezők sem ülnek majd "elzárva".
2013. jan. 21. 16:05
 9/9 anonim ***** válasza:

1-es vagyok

Jol mert több hely volt mint kellet :-)

Igy mindenki elfért és mint irták ment a pörgés az asztalok között

Ja nálunk svéd asztalos volt a vacsi 1 kérés volt csak h elsőnek a gyerekeknek tálaljanak

Nem egyszerre ettek csak a tortázás volt együtt

2013. jan. 21. 22:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!