Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti meghívnátok olyat az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti meghívnátok olyat az esküvőtökre, aki ellenzi azt?

Figyelt kérdés

A leendő férj kollégájáról van szó és a párjáról. Alapból jóban vannak, jól kijönnek, sokszor húzták ki egymást a bajból. De már az eljegyzésre is kerek szemeket meresztett, az esküvőre meg közölte, hogy a vőlegény nem normális, hogy nősülni akar, és mekkora baromság az egész. Azóta ki lett osztva így megtartja a véleményét, de az nem változott....

Én az esküvőn szeretném, ha mindenki örülne nekünk, nem jó érzés azon kattogni hogy XY mennyire ellenzi, csak udvariasságból van itt (de ha nincs meghívva, sértődés...) és most is erre gondol, miközben kimondjuk az igent (tudom, akkor nem ezen fogok gondolkodni)

Ti így meg tudnátok jó szívvel hívni?

2013. jan. 11. 19:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Hívjátok meg. A párodat boldoggá teszed ezzel, a kollega sem sértődhet meg azzal, hogy "látod én megmondtam, hogy ne nősülj, megtiltotta, hogy meghívj". Irigykedjenek csak nyugodtan, vagy ne, ahogy jól esik nekik, de hidd el, hogy neked ez eszedbe se fog jutni aznap. Nagy lesz az izgalom, körül rajonganak, majd családtagok és a közeli barátok, észre se fogod venni, hogy ott vannak, csak akkor mikor végigfutjátok a "kötelező" köröket, hogy beszélgessetek mindenkivel, fogadjátok a gratulációkat.

Szóval hívd meg jó szívvel, gondolj arra, hogy ezzel mekkora örömöt okozol a párodnak. Egyből nem fogod olyan szörnyűnek tartani az egészet.

2013. jan. 11. 20:38
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Meghívnám a templomba az esketésre (ha lesz templomi), ha nem , akkor a polgárira, a tömegbe. A vacsorára nem. Kompromisszum. De hogy nem táncolnék át egy éjszakát velük és nem etetném meg őket, az fix.
2013. jan. 12. 11:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Az meg hogy néz ki hogy esküvőre jöhet vacsorára nem?Még rosszabb mint ha meg se hivná őket.Levegőnek kell őket nézni és kész.
2013. jan. 12. 20:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem hívnám meg.
2013. jan. 12. 21:41
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha a párod meg szeretné hívni, mindenképpen hívjátok meg, legalább a szertartásra.

Ha igazán ellenzi, úgysem jön el, tudni fogja, hogy csak illendőségből van meghívva.

Ketten is írták, hogy a lagzira ne, csak az esküvőre - szerintem marhajó ötlet. :)

2013. jan. 16. 02:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!