Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti meghívnátok olyat az esküvőtökre, aki ellenzi azt?
A leendő férj kollégájáról van szó és a párjáról. Alapból jóban vannak, jól kijönnek, sokszor húzták ki egymást a bajból. De már az eljegyzésre is kerek szemeket meresztett, az esküvőre meg közölte, hogy a vőlegény nem normális, hogy nősülni akar, és mekkora baromság az egész. Azóta ki lett osztva így megtartja a véleményét, de az nem változott....
Én az esküvőn szeretném, ha mindenki örülne nekünk, nem jó érzés azon kattogni hogy XY mennyire ellenzi, csak udvariasságból van itt (de ha nincs meghívva, sértődés...) és most is erre gondol, miközben kimondjuk az igent (tudom, akkor nem ezen fogok gondolkodni)
Ti így meg tudnátok jó szívvel hívni?
Ha párodnak fontos, hogy ott legyen, akkor hívjátok meg.
Te hogy éreznéd magad, ha a vőlegényed mondaná, hogy az
egyik barátnőd nem jöhet, mert szerintem hülyeség házasodni?
A házasság többek között egymás megértéséről, kompromisszumokról is szól. Ez nem egy olyan durva helyzet, ahol indokolt lenne a hisztid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!