Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Viselt valaki az esküvőjén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viselt valaki az esküvőjén Yomax cipőt?

Figyelt kérdés
Ázsia centerben láttam ezt a márkát, nagyon szép fehér cipőik vannak, amit szívesen vennék fel. Viszont nem tudom, hosszútávon mennyire kényelmes? Megéri ilyet venni, vagy mindenképpen "drágábban" kellene gondolkodni?

2012. dec. 10. 20:49
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
nekem van egy 39-es,1hónapig próbáltunk benne keringőt,majd a szalagavatón is végig ez volt rajtam.elkeseredésemben vettem,hogy majd ha eljön a szalagavató veszek márkás drágát,de annyira kényelmes és gyönyörű volt,hogy nem cseréltem le.azóta már voltam benne esküvőn is,meg több helyen,iszonyat jó,nagyon kényelmes!Tovább birta mint a 30 ezres márkás cipőm-tehát szeintem nem érdemes a drágábban gondolkodni!
2012. dec. 12. 16:49
 32/33 anonim ***** válasza:

Én nem vennék nagyon drágát ha tudom csak egy alkalomra venném fel lehet. Olyat vennék ami kényelmes, csatosat és elfogadható magasságút, kínaiból is.

Na már most kínaiban ilyet már régen láttam. Mindegyik iszonyat magassarkú, annyira hogy egyet felvettem és rogyasztanom kellett benne, hogy meg birjak állni. A szandám nekem pl Yomax, de az nem egy esküvőre való persze és már szétjött hátul. Olyan az egész, hogy tudtam ez lesz de azért megvettem mert birja még, csak látom már mivel lesznek problémák.

Szerintem ha úgy látod rajta, hogy az jó lesz és nem gagyi kinézetre, bírni fogja és a lábad is, akkor vedd meg!

Nekem mondjuk egyetlen egy olyan lábbelim van ami hosszútávon is kényelmes, az is egy papucs és kínai! Azt az egyet nagyon eltalálták ami az anyagot illeti! Puha nagyon, kényelmes a szabása is. A szandák akárhogy nézzük, hosszútávon kegyetlenek.

2012. dec. 13. 13:31
 33/33 anonim ***** válasza:

Nekem vannak 20-30ezres bőrcipőim, de a legkényelmesebb alkalmi cipőm egy Yomay szaténcipő, ami peep-toe jellegű és a magassága is pont megfelelő. Szóval nekem nem izzadt bele a lábam, mert szellős típus volt.

Eddig 2-3 esküvőn és jópár alkalmon (keresztelő, színház) volt rajtam és bizony egész nap a lábamon volt hajnalig tartó táncolás esetében is. Nem törte a lábam, és nem is fájdult meg 2-3 óra után a lábam. Épp én is az esküvőmre készülök és imádkozom hogy kapjak ugyanolyat fehérben...

2014. aug. 24. 14:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!