Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viselt valaki az esküvőjén Yomax cipőt?
Én nem vennék nagyon drágát ha tudom csak egy alkalomra venném fel lehet. Olyat vennék ami kényelmes, csatosat és elfogadható magasságút, kínaiból is.
Na már most kínaiban ilyet már régen láttam. Mindegyik iszonyat magassarkú, annyira hogy egyet felvettem és rogyasztanom kellett benne, hogy meg birjak állni. A szandám nekem pl Yomax, de az nem egy esküvőre való persze és már szétjött hátul. Olyan az egész, hogy tudtam ez lesz de azért megvettem mert birja még, csak látom már mivel lesznek problémák.
Szerintem ha úgy látod rajta, hogy az jó lesz és nem gagyi kinézetre, bírni fogja és a lábad is, akkor vedd meg!
Nekem mondjuk egyetlen egy olyan lábbelim van ami hosszútávon is kényelmes, az is egy papucs és kínai! Azt az egyet nagyon eltalálták ami az anyagot illeti! Puha nagyon, kényelmes a szabása is. A szandák akárhogy nézzük, hosszútávon kegyetlenek.
Nekem vannak 20-30ezres bőrcipőim, de a legkényelmesebb alkalmi cipőm egy Yomay szaténcipő, ami peep-toe jellegű és a magassága is pont megfelelő. Szóval nekem nem izzadt bele a lábam, mert szellős típus volt.
Eddig 2-3 esküvőn és jópár alkalmon (keresztelő, színház) volt rajtam és bizony egész nap a lábamon volt hajnalig tartó táncolás esetében is. Nem törte a lábam, és nem is fájdult meg 2-3 óra után a lábam. Épp én is az esküvőmre készülök és imádkozom hogy kapjak ugyanolyat fehérben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!