Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Viselt valaki az esküvőjén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viselt valaki az esküvőjén Yomax cipőt?

Figyelt kérdés
Ázsia centerben láttam ezt a márkát, nagyon szép fehér cipőik vannak, amit szívesen vennék fel. Viszont nem tudom, hosszútávon mennyire kényelmes? Megéri ilyet venni, vagy mindenképpen "drágábban" kellene gondolkodni?

2012. dec. 10. 20:49
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen igazad van, h nem akarsz kiadni sok pénzt cipőre, hisz 1x veszed fel és amúgy sem látszódik, csak picit mászkálj benne, h kényelmes-e nagyjából. A ruha a lényeg :). Ismerem a márkát, kíváncsi lennék nagyon a ruhádra, belinkelhetnéd h melyik az.
2012. dec. 10. 23:04
 12/33 anonim ***** válasza:
95%
Nekem volt a 90-es években yomax sporcipőm 2 pár is. Imádtam őket. Tartósak voltak, napi 8 óra talponállós melóban 2 évet kibírtak. Kényelmesek is voltak, egyáltalán nem mondanám, hogy gagyik.
2012. dec. 10. 23:28
 13/33 A kérdező kommentje:

Madeira :)

[link]

2012. dec. 10. 23:30
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont ott a másik oldal, soha többet nem fogok fehér magassarkút felvenni (ez volt a keringőcipőmmel is)"

Mi újság a szalagavatós cipőddel? Nem tudom, mennyi idős vagy. Megvan még? Ugye többször nem vetted fel, így feltételezem, ha megvan még, akkor jó állapotban van. Vagy már nem jó a lábadra? Vagy nem tetszik már, esetleg annyira elüt a menyasszonyi ruhádtól?

Eszembe jutott, hogy ha megvan még, akkor talán az is jó lenne és nem kellene új cipőt venned.

2012. dec. 11. 09:28
 15/33 anonim ***** válasza:
95%

teljesen igazad van, én sem adnék ki több ezret egy cipőre amit többet a büdös életben fel nem veszek. Amit linkeltél, ráadásul tök ugyan olyanokat lehet kapni 3-4X-es áron a "menő" boltokban is. Az én cipőm pl. a turiból volt (nem azért mert ennyire kicsinyes vagyok, hanem mert évekkel ezelőtt megláttam a cipőt, és megvettem azzal a felszólalással, ha egyszer férjhez megyek, ez lesz a menyacipőm). Az speciel kb. 200Ft volt, és nagyon kényelmes.

Yomax cipőim nekem is voltak, ha olyan típusút választottam, amit előtte is hordtam (pl. hegyesorrú, telitalpú stb.), akkor kényelmesek voltak.

Szerintem vedd meg, járasd be otthon, hogy mire a lagziig jutsz vele, biztosan felvegye a lábad formáját.

2012. dec. 11. 09:43
 16/33 anonim ***** válasza:
42%
De basszus, kérdező, ez a kínai cipő 7.000 ft!!!!!!!!!!!!!!!! Ráadásul iszonyatosan süt róla, hogy kínai butikos... Ennyiért már a humanicban, deichmannban, renoban is kapsz cipőt és az nem esik szét fél nap alatt...
2012. dec. 11. 09:57
 17/33 anonim ***** válasza:
91%

Nekem is kínaiban vásárolt cipőm volt, selyemcipő, és egész nap bírta az esküvőn :) Bár nem yomax volt, de kínai, és 2300Ft volt :) Nem mondom h csuda kényelmes volt főleg már éjfélkor, de én sosem hordok magassarkút, csak erre az alkalomra vettem, szóval nekem még a 30ezer ftos is kényelmetlen lett volna :D

Az enyém ilyen volt:

[link]

2012. dec. 11. 10:24
 18/33 anonim ***** válasza:
49%

De amúgy 2.000-ért miért írtok ilyen irdatlan blődségeket, hogy "selyem" meg "bőr"?!

A selyem métere 10.000-nél kezdődik, ami a cipődön volt az poliészter "műselyem".

Ne haragudj, de az ilyenektől divattervező lévén kiakadok.

2012. dec. 11. 10:32
 19/33 anonim ***** válasza:
95%
Amit a 17-es válaszoló linkelt, az szép, elegáns cipő, akkor is, ha kínai. Az általad linkelt cipő viszont iszonyatosan gagyi. Süt róla, hogy ócska. Olyan szép a menyasszonyi ruhád, én keresnék egy kicsit elegánsabb cipőt hozzá.
2012. dec. 11. 11:51
 20/33 A kérdező kommentje:

Nem azt a cipőt néztem ki, amit linkeltem!!! Írtam is, azt csak azért mutatom, hogy TELJESEN UGYANEZT a cipőt láttam tegnap 3000-ért, a belvárosi cipőbolt oldalán pedig árulják 10forintért...

Nekem egy hasonló tetszik, mint amit a 17-es linkelt!

A szalagavatós cipőmnek túl kicsi a sarka, illetve annyira nem illik a ruhához (az egyébként egy Arturo Vicci cipő, tízezer fölött kaptam meg anno, mégis ez lett a sorsa).

2012. dec. 11. 12:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!