Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki Vera Wang ruhát viselt/ vagy viselni fog az esküvőjén?
Egy eredeti Vera Wang ruha olyan 10 ezer dollár körül van minimum. Nem hiszem, hogy sokan szaladgálnak erre, akik azt vesznek.
Én egy Vera Wang ruha alapján varratok.
Nem azt mondom, hogy milliárdos vagyok, de ha nagyon akarnánk meg tudnánk venni eredetiben, ez egy 9500 dolláros ruhát. De egyszerűen nem látom értelmét. Abból ki jön az egész esküvő és még marad is.
Olajsejkként biztos nem érdekelne, de úgy, hogy nem aprópénznek számít az ára, feleslegesnek tartom. Lehet nem vagyok elég sznob. :) Tényleg gyönyörűek a ruhái, bolondulok a tervezőnőért, de akkor is értelmetlennek látom annyit fizetni egy ruháért.
Mondjuk lehet, hogy mi azért jutottunk oda, hogy végül is megtudnánk venni, mert így gondolkodunk. :)
Nem tudom, te hogy állsz, mikor lesz az esküvőd, szóval elnézést a feltételezésért, de ha ennél olcsóbban láttál Vera Wang ruhát, akkor nagy valószínűséggel hamisítvány, sokat hirdetnek ezen a néven, a kifutói képekkel, de valójában olcsó nem is hasonló kínai utánzatok. Esetleg még használtan menyasszonyoktól lehet olcsóbban kifogni, de én azokat is 4000 dollár körül láttam, ami megint csak a jó-jó, szép ruhák, de most komolyan ennyit? kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!