Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm felkért tanúnak az esküvőjén. Nem sokat tudok a dologról?
Azt tudom, hogy nem olcsó mulatság, ő is tudja, ezért azt mondta hogy gondoljam át, megérti ha nem vállalom. De mennyi az a nem olcsó mulatság? Mit adhatnék nekik? Soha nem volt még semmilyen szerepem lagzikban, csak vendég voltam..
23 éves lány vagyok, egyedülálló, fizum elég kicsi (minimál bér). Nagyon szeretném vállalni, de nem vagyok benne biztos, hogy menne.
Ha a barátnőd azt gondolja,hogy Te fogsz fizeni mindent,akkor nagyon butuska.
Kell egy ruha,meg kell nászajándék.Ezek kerülnek pénzbe.
Amúgy meg Te fogsz állni a menyasszony mögött és aláírásoddal tanusítani,hogy ők is aláírták ennyi.
Jaj,megbolondulok ezektől a "szokás" hülyeségektől.Kéepesek egyesek akár hitelbe zavarni valakit, mert "szokás" hogy sokat adjon.
Felejsd el. Én az én tanumtól egy puszit kaptam,a testvérem volt egyetemista, megmondtam neki,hogy a legközelebbi festésnél jöhet festeni.
És akkor így kéri fel tanúnak: hogy elutasíthatod, ha nem tudsz sokat fizetni.
Na az ilyennek én nem is mennék tanunak.
Vagy kellek azért mert azt akarja, hogy tanuja legyek az esküvőjének, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!