Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm felkért tanúnak az esküvőjén. Nem sokat tudok a dologról?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy nem olcsó mulatság, ő is tudja, ezért azt mondta hogy gondoljam át, megérti ha nem vállalom. De mennyi az a nem olcsó mulatság? Mit adhatnék nekik? Soha nem volt még semmilyen szerepem lagzikban, csak vendég voltam..
23 éves lány vagyok, egyedülálló, fizum elég kicsi (minimál bér). Nagyon szeretném vállalni, de nem vagyok benne biztos, hogy menne.
2011. máj. 15. 20:42
21/23 anonim válasza:
Nálunk az a szokás, hogy általában a tanúk fizetik a szertartásokat, vagy ha ellopják a menyasszony cipőjét akkor azt is ők váltják ki.
22/23 anonim válasza:
Van bőr az arcocskáján, ha így kér fel tanúnak Te meg még nem is haragszol ezért...
Én ilyen barátnak nem lennék a tanúja, köszi
23/23 anonim válasza:
Őszintén szólva most hallok arról először, hogy a tanúnak kellene a legnagyobb (legdrágább) ajándékot venni. Uram bocsá, de ez hülyeség! Nem tudom ki mondta ezt neked, de nagy butaságot mondott. Tanúnak lenni nem kerül semmibe. Te is aláírod a könyvet - ennyi. Semmi más dolgod nincs ezen kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!