Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm felkért tanúnak az esküvőjén. Nem sokat tudok a dologról?
Azt tudom, hogy nem olcsó mulatság, ő is tudja, ezért azt mondta hogy gondoljam át, megérti ha nem vállalom. De mennyi az a nem olcsó mulatság? Mit adhatnék nekik? Soha nem volt még semmilyen szerepem lagzikban, csak vendég voltam..
23 éves lány vagyok, egyedülálló, fizum elég kicsi (minimál bér). Nagyon szeretném vállalni, de nem vagyok benne biztos, hogy menne.
Nekem ez úgy jön le,ha nincs pénzed,ne legyél a tanúm...
Egy baráttól elég fura.
Nekem az egyetemista öcsém volt a tanúm,egy fillért nem vártam volna tőle,ez nem erről szól.
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:54
ennél a válaszolónál van a pont :)
amúgy nem értem ezt a szokás dolgot, az meg főleg baromság, hogy a tanúnak kell a legdrágább/legnagyobb ajándékot adnia, én a helyedben BIZTOS, hogy nem vállalnám el, ez sértő a részéről...
De milyen szokás? Hol laksz te?
Én kb az egész országban mindenhol voltam esküvőn de ilyet még életemben nem hallottam.
omg! mi az, hogy a tanúnak kötelező nagy és drága ajándékot adni? ez nekem új...
elég anyagias szemlélet uralkodik arrafelé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!