Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanú leszek a barátnőm esküvőjén! :-) Mit vegyek fel? Mit illik felvenni? (bőv. Lent)
Én egy szép, elegáns kosztümre gondoltam. Voltam egy esküvőn ott a tanú estélyiben volt, hát röhejes volt, épp csak a színe különbözött a menyasszonyétól...
Szóval nekem volt gyerekszobám, így eszembe sem jutna túlöltözni a menyasszonyt.
Szerintetek a kosztüm jó? Vagy egyberuha boleróval, vagy blézerrel?
ÉN egy ilyesmit vennék. Valami más színben, de szerintem feketében.
Sajnos nekem szinte egyenruha a kosztüm, utálom, sosem venném fel esküvőre,de máshova se munkahelyen kívül, annyira utálom.
22:03-nak
Nem baj, hogy nem illik. Vagy legalábbis szerinted nem illik. Elég sok esküvőn voltam már, ahol több személy is hordott nagyon elegáns fekete ruhát, stb.. és senkinek sem jutott eszébe megkritizálni, hogy miért fekete. Egyébként meg annyira nincs már jelentősége, hogy illik nem illik. Tiszta fehéret nem, de egy fekete szoknya fehér ing esküvőn is megállja helyét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!