Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viselt valaki az esküvőjén Yomax cipőt?
Figyelt kérdés
Ázsia centerben láttam ezt a márkát, nagyon szép fehér cipőik vannak, amit szívesen vennék fel. Viszont nem tudom, hosszútávon mennyire kényelmes? Megéri ilyet venni, vagy mindenképpen "drágábban" kellene gondolkodni?2012. dec. 10. 20:49
21/33 anonim válasza:
Bocsánat, akkor javítok: "műselyem"!De szerintem senki nem hitte azt h eredeti selyemből van 2300Ftért :D
22/33 A kérdező kommentje:
Na találtam róla egy képet, nekem ez a cipő tetszik:
2012. dec. 11. 14:00
23/33 anonim válasza:
csak azt nem értem, miért lettem 50%ra lepontozva??
24/33 anonim válasza:
Enyémnek is hasonló volt az eleje, csak az enyém oldalt nyitott és pántos volt. Szerintem ez teljesen jó, szép. Ja és közben megnéztem, az enyém is Yomax MŰSELYEM cipő volt. Egyrészt a ruha alatt úgysem látszik, másrészt nem néz ki rosszul, harmadrészt meg, arra hogy a vendégek összeugrálják a 40.000,- forintos cipőmet semmi szükségem, azt a pénzt másra is költhetem. Józsi bácsit nem fogja érdekelni, hogy mennyibe került a cipő, meg hogy milyen márka, őt az fogja izgatni, hogy milyen a leves, milyen sütemények vannak és főként, hogy mit lehet inni. Egyébként sok boldogságot!
25/33 anonim válasza:
Ez sokkal jobb, mint a másik volt, tényleg jó lesz menyasszonyi cipőnek. Én fehér bőrcipőt vettem anno, mert ezekkel a cipőkkel jártam már meg, pár óra után szabályosan égett benne lábam, az meg egy esküvőn nem túl szerencsés. De lehet, hogy Te jobban viseled, mindenesetre tényleg járasd be otthon.
26/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mindenképpen be akarom járatni, mert márkásabb sportcipővel is jártam már úgy, hogy vérzett napvégére a lábam, és járni se bírtam, szóval nem az esküvőnkön akarom átélni :)
2012. dec. 11. 14:44
27/33 anonim válasza:
Nekem is yomax cipőm volt és meg lehet érte kövezni, de én szépnek láttam. Ment a ruhához a színe, a mintája, bár sokat nem látszódott. Irdatlan kényelmetlen volt, amikor próbáltam betörni, volt is nálam cserecipő, hátha le kell cserélni, de nekem az esküvő napján nem fájt benne a lábam. Reggel felvettem fotózáskor, utána gyors ebéd, aztán mentünk is polgárira, templomba (gyalog, mert hát azt ugye úgy szokás) és táncoltam benne éjfélig, minden gond nélkül. A legjobban egyébként egyszer egy márkás cipő szedte szét a lábamat, csak a melóhelyig mentem el benne, de a végén már a könnyeim jöttek. Úgyhogy márkás cipővel is mellé lehet fogni. Próbáld fel, mászkálj benne, és ha kényelmes és tetszik is, akkor vedd meg.
28/33 anonim válasza:
Én noname kínai balerinában voltam (harisnya nélkül, mert 1000 fok volt) komolyan olyan kényelmes volt, mintha sportcipőben lettem volna. Otthon bejárattam, nem volt gond. Ha bejáratod a "márka" ne tartson vissza, senkit nem érdekel milyen a cipőd, ha hosszú a szoknyád és úgyis eltakarja. Attól hogy esküvő nem kell kiadni 20-30 ezret olyan cipőre, amit egyszer veszel fel.
29/33 anonim válasza:
Szerintem amit belinkeltél cipő, teljesen jól néz ki :)
30/33 A kérdező kommentje:
Ma megvettem azt a cipőt, amit másodjára belinkeltem! 3500 forintból megúsztam, és nagyon kényelmes! Na meg nem sajnálom, hogy csak 1 napot lesz rajtam :)
2012. dec. 12. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!