Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viselt valaki az esküvőjén Yomax cipőt?
Próbálj meg sétálgatni benne a boltban. Amúgy vadonatúj cipőnél sosincs garancia, hogy az első hosszabb használatnál nem töri fel a lábad, akkor sem, ha 30ezerért vetted. Én 20ezer forintért vettem puha bőr Tamaris cipőt (nem esküvőre), és az első nap véresre lemarta mindkét sarkamat, pedig az üzletben olyan volt, mintha a felhőkön sétálgatnék.
2012. dec. 10. 20:56
Voltak/vannak Yomax cipöim, sosem volt panaszom rajuk, batran megveheted, viszont azt tanacsolom, hogy vedd me mielöbb, es otthon hordd egy kicsit, hogy "bejarodjon", alakuljon a labadhoz. :) Ezt minden cipövel - plane alkalmival es magassarkuval - meg szoktam csinalni, mert nekem nem hetköznapi viselet.
(Bar esküvöm meg nem volt, de több Yomax alkalmi cipöm volt, azert valaszoltam, remelem nem baj. :))
23/L
2012. dec. 10. 21:12
XXXXXXXD A 90'es években a Yomax cipő volt a gagyiság mértékegysége. Akkor még csak elcseszett "sportcipőket" gyártottak, és a "Karát fashion"-okban árulták.
A Kínai eladók, még csak egy-egy szót tudtak magyarul.
Mondjuk azóta sok minden változott, gondolom már gyártanak normális cipőket is. :)
2012. dec. 10. 21:18
4/33 A kérdező kommentje:
[link]
Ez is ilyen cipő, bár nem pont ezt néztem ki (ugyanezt ma az ázsiában 3000-ért láttam, szóval nem kis hasznot raknak rá), egyáltalán nem tűnt gagyinak :)
Nem tudom, hogy kényelmes-e, de nagyon gagyi tipikus kínai cipő, cigányokon tudom elképzelni, bocs, de nehogymár az esküvődre ne engedhess meg magadnak valami normálisabbat...
2012. dec. 10. 21:50
Nekem van Yomax cipőm, illetve még ballagásomon az volt rajtam, mikor mentem a suliba beragadt a macskakőbe a sarka és leesett róla az a kis talpacska(vagy nem tudom hogy hívják a kis bigyuszkát, ami a sarkán van) és ott ragasztottuk vissza, amíg odaértünk megszáradt és utána az egész ballagást, plusz az utána lévő vacsit, ami elég sokáig tartott abban a cipőben húztam le és kifejezetten kényelmes volt, mármint nem fájt benne utána a lábam és semmi baja nem volt, bár egy esküvő kicsivel hosszabb lesz gondolom.:)
2012. dec. 10. 21:52
ez tényleg nagyon LOL :))))
gagyi kínai "márka", tényleg a 90es években hordták a prolik, egyik ismerősömnek is volt.
egy esküvő tényleg megér annyit, h vegyél egy normális cipőt.
2012. dec. 10. 22:26
Engem inkább az aggasztana, hogy műbőr. Egész nap rajtad, nem szellőzik, befülled a láb. A nap végére még egy jól szellőző cipőben is bedagadhat a lábad, hiszen elég strapás az a nap :D. De ha neked tetszik, próbálkozz meg vele. De előtte mindenképpen járasd be :)
2012. dec. 10. 22:29
9/33 A kérdező kommentje:
Azzal tisztában vagyok, hogy kínai :) Viszont ott a másik oldal, soha többet nem fogok fehér magassarkút felvenni (ez volt a keringőcipőmmel is), a ruha alatt úgysem látszik, a legtöbb ember (engem is beleértve) nem tudja egy cipőről, hogy márkás-e, akkor biztos, hogy kidobjak az ablakon majd' 20 ezer forintot (és vannak ennél drágábban is) rá? Amit kinéztem, egyáltalán nem látszott "gagyi kínainak" (megjegyzem, a menyasszonyi ruhám eredeti márkás, La Sposa, mi van a címkéjén? Made in China, szóval a kínai nem egyenlő az ócskával). Egyedül a tartóssága és a kényelmessége aggaszt, vajon bírni fogja-e (mondjuk nem nagy táncos lagzi lesz, de akkor is)...
Mintha az enyém is ilyen márkájú lett volna. Na, majd holnap előkotrom. Ekrü színű selyemcipő, megjegyzem, hogy sehol nem találtam ilyen színű cipőt, pedig tényleg minden boltot végigjártam, azt sem bántam volna, ha 30.000,- forintba kerül, míg végül bementem a kínaiba és 2500,- forintért megvettem. Kényelmes volt, pont olyan színe volt, mint a ruhámnak, soha többé nem volt a lábamon, eltettem szépen a dobozába.
2012. dec. 10. 23:02
Kapcsolódó kérdések: