Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van olyan közületek akinek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan közületek akinek az anyukája nem volt ott az esküvőjén?

Figyelt kérdés
2012. nov. 5. 21:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem még nem volt esküvőm, bár már tervben van. De tudom, hogy nem lesz ott anyukám.
2012. nov. 5. 21:11
 2/12 anonim ***** válasza:
nekem se volt, de voltam egyen, ahol nem volt ott az anyuka. annak az volt az oka, hogy az esküvő Angliában volt, anyuka meg nem akart utazni, nyolcvan akárhány évesen.
2012. nov. 5. 21:18
 3/12 A kérdező kommentje:
Miért nem lesz ott? Valószínűleg sőt biztos, hogy az enyémen sem.
2012. nov. 5. 21:19
 4/12 anonim válasza:
83%
Bakker, az én esküvőmőn egy családtag sem lesz ott :)) csak én a párom és a tenger....és persze a pap ;) majd levítítem nekik egy kerti partyn az egészet. Nem értem ezt az esküvői felhajtást...de mindenkinek szíve joga a nagy napot megválasztani hogy milyen legyen. Amugy ne aggódj, ha fontos lesz édesanyádnak biztos elmegy rá!
2012. nov. 5. 21:20
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Áh, én azt hittem, arra gondolsz, hogy az anyuka a saját esküvőjén nem volt ott (és értelemszerűen a gyerektől kérdezed). Azért így érdekes volt a kérdés :)
2012. nov. 5. 21:21
 6/12 A kérdező kommentje:
BOCSÁNAT, rosszul írtam a kérdést. Természetesen úgy értettem h anyuka aki nem ment el a gyereke esküvőjére...
2012. nov. 5. 21:27
 7/12 anonim ***** válasza:

Az én anyám nem volt ott sem az első sem a második esküvőmön. A második tavaly volt.

Az ok : Több mint 20 éve nem tartottuk a kapcsolatot. Már nem is fogjuk tartani mert idén augusztusban meghalt. Én a temetésére nem mentem el.

2012. nov. 5. 21:36
 8/12 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok. Ez esetben a válaszom lényegtelen, mivel nekem azért nem lesz ott anyukám, mert már meghalt.
2012. nov. 5. 21:38
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Az enyém sem volt ott! Se az apám. Nagyon undorító dolgot mondtak a férjemre. Csak annyit kértünk, vonják vissza. Nem tették, így nem is akartuk, hogy ott legyenek!

A tiéd miért nem lesz ott?

2012. nov. 5. 22:15
 10/12 A kérdező kommentje:
Mi sem vagyunk kapcsolatban, nem is hívom meg, mert úgysem jönne el. És nem akarom kitenni magam annak, hogy eljön botrányt okozni.
2012. nov. 6. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!