Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van itt olyan, aki tett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki tett fogadalmat az esküvőjén?

Figyelt kérdés

már több amerikai filmben láttam, és nagyon tetszik, mikor a pár elmondja a saját szavaival, hogy hogy képzeli a jövőjüket és mi lesz velük, mennyire szereti a párját.

oké, nem magyar szokás, ezt aláírom, de sok minden van már a kultúránkban, ami máshonnan származik

szóval, nálatok volt ilyen az esküvőn?

nektek tetszene ez egy itthoni esküvőn?

lehet találni ilyen fogadalom-szövegeket IHLETNEK?

köszi

2012. ápr. 10. 01:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Egy biztos: Ha megcsal, repül. Ezt tuti megfogadnám.
2012. ápr. 10. 01:04
 2/12 anonim ***** válasza:
21%
Miért kell Amerikát ebben is utánozni? Az esküvői fogadalom szövegében minden benne van,ami szükséges: Holtomiglan-holtodiglan,jóban-rosszban, ennyi nem elég?
2012. ápr. 10. 06:31
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem szép, csak nem tudom, lehet-e.
2012. ápr. 10. 07:41
 4/12 anonim ***** válasza:

Szép és örülnék ha ilyen lenne az én esküvőmön.

De én nem tudnék egy ilyet megfogalmazni. Szavakkal nem tudom leírni, hogy mit szeretek benne.

2012. ápr. 10. 08:12
 5/12 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem szép, ha tetszik, nyugodtan vállajátok be, ne hallgass a sok magyarmániás majomra, aki szerint minden ördögi, ami Amerikából származik.

Nekem tetszene, de a párom biztos nagyon kellemetlenül érezné magát, ha a 100 fős vendégsereg előtt kéne beszéljen a szerelméről, szégyenlős, zavarbajövős fajta.

2012. ápr. 10. 08:34
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekünk lesz majd, a polgári szertartáson, az anyakönyvvezetővel beszéltük meg.

Valamint tavaly voltunk is olyan esküvőn, ahol a pár szintén írt fogadalmat.

Mi saját szavainkkal próbáljuk meg, de neten mi is néztünk mintákat. Inkább angol nyelven néztük őket.

2012. ápr. 10. 09:46
 7/12 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. ápr. 10. 10:31
 8/12 anonim ***** válasza:
szerintem se foglalkozz vele, hogy honnan jött, nem kell ennyire aggódni ezen. szerintem az anyakönyvvezetővel ezt meg lehet beszélni. :)
2012. ápr. 10. 12:23
 9/12 anonim ***** válasza:
24%

Még nem házasodtam, de fogok ilyen fogadalmat tenni, így fog szólni:

Isten engem úgy segéljen, Nagyasszonyunk a boldogságos Szűz Mária és Istennek minden szentjei,

hogy téged N. szeretlek, szeretetből mentem hozzád feleségül,

Isten rendelése szerint, az Anyaszentegyház törvénye szerint, és téged el nem hagylak, holtomiglan-holtodiglan semmiféle bajban.

Isten engem úgy segéljen!

Minden benne van.

2012. ápr. 10. 20:57
 10/12 anonim ***** válasza:

Én nem ítélem el a külföldi szokásokat (mindenki követ az életében legalább egy olyan dogot, ami nem magyar. Aki ezt tagadja, hazug disznó.) DE nem csinálnék ilyet az esküvőmön, mert ez szerintem túl intim. Mármint romantikázni az összes ismerősöm és rokonom, kollégám előtt, szerelmes szavakat mondani a férjemnek mindenki előtt? Nekem pirulást okozna mondani és hallani is....kettőnkre tartozik az "így szeretlek kicsim úgy imádlak életem" és társai nyálszöveg :)

Másrészt: MINDENKI tesz fogadalmat az esküvőjén. IGEN-t mondanak egymásnak, polgári szertartáson a Magyar törvények előtt, templomin Isten színe előtt. Nekem ez elég, nem akartam még saját romantikázást fennhangon, minden ismerős előtt....az nekem ...hogy is mondják? Too much lett volna :)

2012. ápr. 10. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!