Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok/nők azért vágynak esküvőre mert életük szerelmével esküdnek örök fogadalmat v. mert mindenki rájuk figyel?
Én azért szeretnék majd egyszer esküvőt, hogy Isten színe előtt legyen összekötve az életem a Szerelmemmel, és mert utána a gyerekeknek is könnyebb jogi szempontból, ha házasok a szülők.
20/L
Én is vágyom esküvőre, de azt hiszem valami olyasmi miatt, mert akarom, hogy mindenki tudja, hogy Ő hozzám tartozik. :D Másfelől nem vágyom rá, mert sok esetben csak elront mindent. :/
Felhajtást magam körül meg mindig utáltam, szóval azért, hogy mindenki rám figyeljen, biztosan nem vágyom az esküvőre.
Szerintem meg azért,mert így lesz egy biztos pont életükbe és egy férfi aki szereti és megóvja őket a veszélyektől.
A nők ugyanis véleményem szerint szeretik egy férfi mellet
bebiztosítani magukat.
Ffi vagyok.
Szerintem azért, mert kizárólag ebben kapnak stabilitást, nyugalmat, biztonságot és minden egészséges ember erre vágyik.- aki akar vitakozhat ezzel, de szerintem értelmetlen.
Akár hiszed, akár nem, sokszor a pasik is vágynak rá, mint ahogy az én párom is alig várta, hogy összeházasodjunk. Mi azért szerettük volna, hogy minden szempontból, ahogy csak lehetséges, még társadalmilag, jogilag, mindenhogy összetartozzuk és ilyen módon is kifejezzük, hogy már egyek vagyunk. Én Isten előtt is szerettem volna ezt megfogadni, ezért templomi esküvőnk is volt. Amúgy nem volt nagy felhajtás, nem is lett volna rá pénz, egy kisebb bulit csaptunk utána szűkebb családi és baráti körben. Mi úgy érezzünk, ennek van jelentősége, bár nem szerettük előtte sem kevésbé egymást, de ezzel jelképesen egy új szakaszát indítottuk el a közös életünknek.
De biztos van, aki csak a felhajtásért csinálja, nem tudom.
Egyetértek az előttem szólókkal. Semmiképp nem azért vágynak a nők az esküvőre hogy egy napra a figyelem középpontjába kerüljenek. Sokkal inkább az összetartozásra és biztonságra vágynak, hogy a párjuk ki meri mondani, hogy veled leszek, egészségben, betegségben, gazdagságban, szegénységben... míg a halál el nem választ. Azért ez ad egy fajta biztonságérzetet.
Gondolj csak bele milyen azt hallani, mikor a lány megkérdezi a párját (szerelmét) több együtt töltött év után, hogy ő miért nem szeretne még esküvőt, és a válasz ez: Mert nem tudom hogy veled akarom-e leélni az életem :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!