Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi volt, vagy lesz a hozományod? Hány Ft?
Figyelt kérdés
2012. dec. 7. 15:41
83/112 anonim válasza:
sajnálom, hogy vannak ilyen begyöpösödve nevelet fiatalok (mint a kérdező)
El van vágva a boldogságtól, mindig azt fogja kérdezni, hány forint?
meghogy az asszony majd ingyen dolgozik neki ... esetleg nem is eszik, hogy még gazdaságosabb legyen ?!!!!
vagy az is azt mondja, széttárom a combomat, az tízezer ?!
84/112 anonim válasza:
Semennyi:)A hozományom a szívemben és a fejemben volt-elrejtve:D
85/112 anonim válasza:
Ma már nem igazán van hozomány.
86/112 anonim válasza:
a csodálatos elmém és testem és az otthonom :D
87/112 anonim válasza:
Szerintem nem rossz egyébként ez a hozomány dolog, érdekel mint téma. Működtek a régi szokások szerintem, és nem biztos, hogy jó, hogy nincsen. Jó kezdőlökés volt az új párnak. Tudom manapság inkább nagyon érzelmi alapra helyezzük a házasságot, de nem vagyok teljesen biztos benne, hogy ez tényleg optimális, hiszen amikor elkezded az életed a pároddal, akkor igenis súlyosan rátok nehezethetnek a gazdasági tényezők is. Mégha a többség ma már nem is művel földet.
88/112 anonim válasza:
Én 35 milliót adtam a nagyobbik lányom férjének. Természetesen hogy jó helyre kerüljön a lányom és a hozománya, már egészen kicsilány korától gondosan neveltem, okítottam a világ működésére. Mindig is azt tanítottam neki, hogy az udvarlóit tegye alaposan próbára, mielőtt akárcsak egy csókot is nyomna valamelyikük arcára. Persze ehhez az is kellett, hogy egészséges önbizalmat adtam neki, nem ajnároztam túl, nem mondtam neki folyton, hogy te vagy a legszebb, a helyén kezeltem őt. Így lett belőle egy egészséges gondolkodású és érzésvilágú ifjú hölgy, aki már egészen kiskamasz korában tudott bánni a fiúkkal és nem volt szüksége arra, hogy fűvel-fával ágyba bújjon, hogy érezze, hogy ő egy jó nő. Ezért is volt ő a legjobb nő, mert senkinek nem adta magát, csak a legjobbnak, egy hasonlóan egészséges neveltetésű fiúnak, akin láttam, hogy nem csak egy kósza numerát akar, világos gondolkodású fiatalember és a megérzésem be is vált. Bár, nem volt gazdag a fiú, a családi fészküket a lányom hozományából alapozták meg, azóta a fiú talán már nálam is tehetősebb lett. 21 éves korukban volt az esküvőjük, most 25 évesek, van 3 gyerek, és fiatalok, szépek, egészségesek, boldogok.
89/112 anonim válasza:
de szép. És a többi gyerekednek is ennyit fogsz adni? Mivel foglalkoztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!