Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi volt, vagy lesz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi volt, vagy lesz a hozományod? Hány Ft?

Figyelt kérdés
2012. dec. 7. 15:41
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/112 anonim ***** válasza:
95%

"A párotok mit szólt ,hogy nem vitetek hozományt?"

Tekintve, hogy nálunk ez kb. 80 éve nem szokás, így nem szólt semmit.

2012. dec. 7. 23:13
 52/112 anonim ***** válasza:
94%
És neked mennyi lesz a hozományod? És a párodnak?
2012. dec. 7. 23:35
 53/112 anonim ***** válasza:
96%

igen ez engem is érdekel, Kérdező, te meg a párod hány hektárt meg milliót visztek a házasságba?

Egyébként az gáz, ha lány létemre nekem vannak (lesznek, ha örökölök) földjeim, a páromnak meg inkább készpénze? Lehet, hogy neki vennie kéne földeket a pénzén, 100 hektárt, nekem meg eladni mindent, hogy legyen kb 10 millióm? Ajaj, nagy bajban vagyunk...

2012. dec. 8. 00:14
 54/112 anonim ***** válasza:
95%

Ez milyen izgalmas, mint egy természetfilm.

"A 100 hektáros parasztlány most először kerül kapcsolatba a vadonban élő fajtársaival. Egészen eddig elzártan élt a külvilágtól. Szabadon élő társait a gazdasági közösségre lépésükről faggatja. Nem érti, hogy a saját közösségén belüli szabályok a vadonra nem érvényesek."

2012. dec. 8. 00:37
 55/112 anonim ***** válasza:
65%
Hat a mi csaladunkban szokas a stafirungozasa a lanyoknak.A lanyommal kozossen gyujtottuk a haztartashoz szukseges dolgokat nem konkretan eskuvore hanem inkabb az onnalo sajat eletre.Ezen kivul minden gyerekemnek van 21evig gyulo penze nem nagy osszeg de ki lehet belole festeni ez padlozni a lakasukat es eleg a koltozesre.Szoval a gyerekeim nem jo partik. egynek mar sajat elete van es mekkora orom hogy a gyujtott dolgait hasznalja most buszke ra.
2012. dec. 8. 09:18
 56/112 anonim ***** válasza:
67%

A párom semmit nem fog szólni hogy nem hozok hozományt, a kiadásokat közösen álljuk, és mindenki keres amennyit keres.

Az a szerencse hogy nem vagyok az a falusi típus, így nem akarok 100 hektáros farmra költözni :DD Nem is tudnék, meg őszintén szólva nincs 15 millióm arra, hogy a világ végén lakjak büdi ólakkal körülvéve egy fura tájszólást használó konzervatív bácsival. Ne értsetek félre, nagyon aranyosak tudnak lenni, a gazdás shown is nevetünk mindig, milyen édik.

l22

2012. dec. 8. 11:20
 57/112 anonim ***** válasza:
96%

#54-es, ezen jót röhögtem! :D

Kérdező, és mi van akkor ha egy városi emberbe, vagy egy olyanba szeretsz bele akinek se földje, se hozománya, sőt, még csak azt sem tudja, hogy ez nálatok még szokás?? :) Vagy ez elképzelhetetlen, és amint kiderül akkor lelépsz? Nehéz dolgod lesz ha házasodni szeretnél egyszer. :-)

2012. dec. 8. 11:34
 58/112 anonim ***** válasza:
92%

jászfelsőszentgyörgyre gondoltam, csak mert ott élnek a legsuttyóbb ismerőseim :D:D (persze csak tipp)

kérdező! fogd már fel, hogy ez, amiről te beszélsz, a népesség körében egyáltalán nem elterjedt dolog! a fiatalok legnagyobb része nem kap semmit mikor megházasodik! nagyon szerencsés és kivételes helyzetben vannak azok a párok, akiknél mondjuk az egyikük szülei vannak olyan jó anyagi helyzetben, hogy tudjanak készpénzzel segíteni, vagy ahol mondjuk örökölnek egy házat, ilyesmi.

másrészt ettől a föld dologtól is elszakadhatnál, ugyanis a magyar lakosságnak jóval több mint fele városi, és nagyon nagy százalék végez szellemi munkát, nem gazdálkodnak. szerinted minek nekik föld? érdekli őket egyáltalán? hát nem.

nemtudom kinyitottad-e a szemed az elmúlt pár évben. tudod, válság, meg ilyenek. amikor az emberek a hiteleiket nyögik, hónapról hónapra élnek és tologatják a csekkeiket, vagy, jobb esetben pont kijönnek a pénzükből, de félrerakni nem tudnak, ezek az emberek szerinted hogy a jó búbánatba gyűjtenek össze a lányuk számára tízmilliókat? hogy?? főleg ha több gyerekük is van?!

örülj neki hogy te kapsz majd a szüleidtől.

2012. dec. 8. 13:20
 59/112 anonim ***** válasza:
94%
Már megint ez a parasztgyerek! Meguntad a kamaszok témakört? Tele veled a bugyrom!
2012. dec. 8. 13:24
 60/112 anonim ***** válasza:
17%

igenis össze lehet gyűjteni a gyerekednek néhány milliót mire felnő, csak ésszel kell élni.

ha nyekereg, ha nem, nem muszáj neki megvenni a 20ezres nadrágot meg az Adidas szettet. én sem kaptam, mégis felnőttem, lett normális értékrendem, és nem a kortársaim vackai alapján mértem, h én ki vagyok.

nem éheztem, nem fáztam, voltak ruháim, téli meleg csizmám, járhattam sportra, különórára, csak épp nem nagyzoltunk ész nélkül.

a családomtól 18 évesen lakást kaptam. felesleges 10ezres zsebpénzeket adni, a legtöbb tini úgyis elissza vagy a mekiben zabál belőle.

engem megtanítottak spórolni. más barátaimat, ismerőseimet is, és nekik is van lakásuk. mert a szüleik hasonlóan gondolkodtak mint az enyémek.

komolyan mondom, h tele van a faxom azzal, h mindenki azt hiszi, h akinek van valamije, az lopja rá a pénzt. na nem mondom, kell hozzá egy kis józan paraszti ész, érzék a vállalkozáshoz, de becsületes munkával is össze lehet hozni némi útravalót a gyereknek.

aki lopja a zsetont, az onnan ismerszik meg, h még pofátlanul nagyzol is vele.

öregapám még 2006ban sem átallott trabanttal járni, pedig VW-re is futotta volna, csak épp utálta, ha az emberek folyton méricskélték, h vajon miből telhet neki rá.

sajnos a mai Magyarországon ez már annyira nem könnyű, de a környezetemben még most a válságos időkben is tudok olyan fiatalembert mutatni (nem is egyet), aki mindenféle illegális susmus nélkül is jól megél, és eltartja a családját. egyiknek sincs diplomája, csupán 16 éves kora óta dolgozik abban a szakmában, amivel a pénzét keresi.

tény, h a hozomány ideje lejárt, de melyik szülő ne adna szívesen a lányának-fiának egy kis indulótőkét, hogy ne kelljen albérletben nyomorognia?

olyan furcsa, és egyben fájdalmas érzés, hogy egyes szülők a saját kényelmüket előtérbe helyezve teljesen megfeledkeztek arról, hogy hoppá, a lányomnak is kéne segíteni, mert idővel ő is szeretne férjhez menni, gyerekeket szülni...

2012. dec. 8. 19:26
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!