Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi volt, vagy lesz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi volt, vagy lesz a hozományod? Hány Ft?

Figyelt kérdés
2012. dec. 7. 15:41
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/112 anonim ***** válasza:
100%

Tegye fel az a nő a kezét, akinek a férje 100 hektár földet vitt a házasságba. Nem sokan lesznek...

Azon kívül körbe van kerítve az a falu, hogy a kérdező ennyire nincs tisztában a világgal?

És mégis mekkora hely az, hogy ennyi embernek van 100 hektárja/fiú, és 15 millája/lány? Vagy ez az egy gyerekes falu gazdagéknak?

2013. jan. 23. 21:19
 92/112 anonim ***** válasza:
96%
Engem az érdekelne ebből a sok millióból mennyit költ a pár olyasmire amire pl én költenék (utazás, vásárlás, szórakozás) és mennyi megy a gazdaságba. Mert marhára nem mindegy hogy ez a traktorba lessz üzemanyag vagy a bankba tartalék pl.
2013. jan. 24. 00:23
 93/112 anonim ***** válasza:
96%
itt van egy pár nagyon eltévedt emberke. nem tudják elképzelni, hogy nem tud valaki összegyűjteni a gyerekének egy lakásra valót. és mi van azokkal akik csonka családból jöttek és csak az egyik szülő nevelte, se nagyszülő, se milliós örökség tőlük. anyukám 3 gyereket nevelt fel egyedül és máig azon gondolkozom, hogy volt pénz mindig kajára, nemhogy még milliós hozományt gyüjtsön nekünk.
2013. jan. 24. 09:18
 94/112 anonim ***** válasza:
89%
Hány ft? A 60 ezer forintos fizetésem. sok boldogságot!
2013. jan. 24. 10:38
 95/112 anonim ***** válasza:
100%
93-as! Nagymamám is 3 gyereket nevelt egyedül, egy egyszerű szakmunkás volt, mégis minden vasárnap volt hús, hónap végén is volt pénz kajára, nem úgy mint most, fizetés után 2 héttel örülök ha kenyeret meg tejet tudok venni pedig én csak 1 gyereket nevelek egyedül
2013. jan. 24. 10:40
 96/112 anonim ***** válasza:
94%
Meghogy fold meg hozomany... ma mar a gyerek annak orul a leginkabb, ha a csaladi feszekbe nem szarik bele valamelyik bank es feltud benne rendesen noni, es 18. Elet evet betoltve esetleg tovabb tud tanulni es nem kell elmennie budit pucolni, hogy a szuloknek letudjon adni havi x ezret, hogy ne cask ho elejen ... hovegen is jusson egy karaj kenyer! 2013 van es valsag ...!
2013. febr. 3. 16:13
 97/112 anonim ***** válasza:
100%

Válság van így van...

Pár kérdés azokhoz, akiknek a szülei félre tudtak neki egy lakásra tenni, úgy, hogy nem voltak "gazdagok" :

Eljártatok nyaralni? (nem pont külföldre gondolok, akár egy pár nap a Balatonon, vagy Tiszánál)

_ Tudtak fizetni szakköröket... a hobbitokba valamit (lovaglás, úszás, tánc)

- Ha mondjuk kinéztetek egy ruhát, vagy játékot, amit nagyon szerettetek volna, ha nem is pont akkor de kb 1-2 hónap múlva meg tudták nektek venni? Vagy volt egy fix zsebpénzetek és ezeket abból gazdálkodtátok ki?

- Volt valaha valamilyen hitelük? Most arra gondolok hogy nem 20 éve vették fel, hanem mondjuk 5-6 éve?

Valahogy én majd úgy szeretném csinálni, hogy legyen tartalékom is vészhelyzetekre is (persze ha megtehetem anyagilag gyűjtsek még pluszban a gyermeknek, hogyha felnő valami kezdőlökete csak legyen) ugyanakkor boldog gyermekkora legyen. Ne azért ne vigyem nyaralni, vagy vegyek meg neki valamit mert "kell a pénz neki lakásra" ha felnő..... Persze ehhez bizonyítani is kellene neki: jól tanuljon, segítsen a háztartási teendőkben stb...

Jól látom a dolgokat? Kivitelezhető lenne ez a mai világban?

2013. febr. 3. 18:25
 98/112 anonim ***** válasza:
100%
Jász-Nagykun-Szolnok megyében lakok egy faluban, de a pontos definícióját sem ismerem a hozománynak. És én nem itt tervezek házasodni, egy nagyobb városba járok főiskolára, és külföldön akarok élni később, nem itt. Vagy ha itthon, akkor is Pesten. Nem hiszem, hogy bárki is hektárnyi földeket akarna rámsózni a gyűrűvel, amit ad. Meg ha akarna se érdekelne, nem vonz a mezőgazdász élet. Ma szerintem az az általános, ha úgy házasodik két fiatal, hogy az ég világon semmijük nincs, csak egy albérletük. Mindenki csóró. A normális pedig az lenne, ha mindenkinek lenne lakása/háza és autója külön-külön, de ez ritka.
2013. febr. 10. 19:00
 99/112 anonim ***** válasza:
Nincs hozományom se stafírung, de megtakarított pénzem van, amit 7 éves koromtól gyűjtöttem, mostanra közel 3 millió. 23/n
2013. febr. 10. 20:37
 100/112 anonim ***** válasza:
100%
Születésemtől kezdve gyűjtöttek a nagyszüleim és a szüleim is. Miután férjhez mentem, megkaptam a pénzt. Az, hogy mennyit, lényegtelen, de tudtunk belőle venni egy pár bútort, ezt azt. A férjem a kocsiját hozta, ill sajnos örökölte a házat a szüleitől.
2013. febr. 10. 22:58
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!