Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi volt, vagy lesz a hozományod? Hány Ft?
Melyik falu ez? Megyek oda en is 100 hektaros paraszt fiut keresni magamnak :)
Viccet felreteve en örülök, ha a "hozomanyom" par darab tanyer, pohar, agynemü, törölközö lesz. Talan arra meg telik a szüleimnek, nagyszüleimnek. Bar ha talalok en is egy ilyen 100 hektaros paraszt fiut evi 7 millios jövedelemmel nem lesz ezekkel gond :)
Köszönöm a válaszokat!
A párotok mit szólt ,hogy nem vitetek hozományt?
hehh, ez jó :)
amúgy az ágynemű, meg a tányér az a stafírung :) azt magamnak gyűjtöttem már érettségi óta.
a hozományom pedig egy lakás volt. konkrétan pénzt nem kaptam.
összegeket nem szívesen mondok, az magánügy.
a párom hozománya pedig a diplomája és a jó esze, valamint az autója, amit a saját keresetéből vett.
igaz, házasodni nem fogunk. mindketten budapestiek vagyunk amúgy.
nagyim sokat mesélt anno a hozomány és hasonló dolgokról, na meg a hozományvadászokról :) anyámnak sikerült is kifognia egyet...
ja, meg oltogattak a nagyiék, mikor összejöttem a párommal, h vigyázzak, nehogy egy hozományvadásszal kezdjek :P
ja, meg mikor megvették a lakást, akkor mondták, h ez lesz a hozományom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!