Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neked ezek közül mi a fontossági sorrend az esküvőn?
- ruha
- vacsora helyszín
- menü
- ceremónia helyszín
- zene
(A Viasat3 Fátylat rá műsorából kiindulva, ott kell ezekről dönteni)
Nem ismerem a műsort, de nehéz lenne sorrendet felállítanom :$megmondom őszintén, én eléggé máshogy állok ehhez, mint a legtöbb nő, akikről itt olvasok.
Nálam a sorrend az lenne, hogy:
1. Fogni a párom kezét, szemébe nézni, és látni a boldogságot, hallani a hangját, ahogy a szöveget mondja, és szinte szétvet az öröm...
2. ruha, vacsora helyszín, menü, ceremónia, zene... teljesen tetszőleges sorrendben.
A szervezés nálunk is most zajlik, nézelődök meg minden, de egyre jobban érzem, hogy engem ez nem érdekel. Bökök egyet, ami szép, nem túl drága, és passzol a többihez és kész. Tudom, nem valami "csajos" gondolkodás, de nem ha egyszer nem érdekel. Vajon én vagyok az egyetlen ilyen menyasszony? :$
Ruha
Vacsora helyszín
Ceremónia helyszín
Zene
Menü
24N
Ruha
Vacsora helyszín
Ceremónia helyszín
Zene
Menü
Én majd lóháton szeretném tartani a ceremóniát akkor:
ceremónia helyszín (legyenek lovak, szép környezet)
ruha (amiben lehet lovagolni)
kaja (elég finnyás vagyok)
zene (nem szeretnék dj-t vagy valami szintiboyt)
vacsora helyszín (legyen elég hely ülni meg táncolni)
13:45 - nem te vagy az egyetlen ilyen menyasszony, csak nyilván akiket annyira nem érdekel, nem írogatnak ide. :) Engem eleinte nem nagyon érdekelt, utána túl akartam lenni rajta, így utólag viszont nagyon örülök, hogy azért végül szépen megszerveztük és szép ruhában, szép, romantikus helyen mondtuk ki az igent. :)
(Persze, ha nem így lett volna, nyilván nem is érezném a hiányát)
Hú, jó kérdés. Azt hiszem, ez lenne nálam a sorrend:
1. ruha
2. vacsora helyszín
3. ceremónia helyszín (tudom, a legtöbb embernél fordítva van, de úgyis a lagzin töltök el több időt, oda választom ki a dekort, ahhoz van több elvárásom... a ceremóniához, mivel nem templomi lesz, elég, ha egy viszonylag elegáns helyszín... jó, itt is vannak álmok, de nem dőlök a kardomba, ha az nem teljesül)
4. zene
5. menü
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!