Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Esetleg fiúk is. Fontossági sorrendbe állítanátok ezeket a tulajdonságokat?
Bocsi lemaradt.
-Magasság
-Szem
-Arc
-Fenék
-Izom
-Alkat
-Család (milyen a családja)
-Iskolai jegyei/végzettség
0. Mindenekfelett ezt nézem: Viselkedés...
4. Magasság
1. Szem
2. Arc
Fenék
5. Izom
3. Alkat
Család (milyen a családja)
Aminél nincsen szám, az mindegy, nem számít semmit se.
6-Magasság
1-Szem
3-Arc
2-Fenék
5-Izom
4-Alkat
7-Család (milyen a családja)
8-Iskolai jegyei/végzettség 20L
Igazából hülyeség prioritást állítani ezekből, mert az összkép a fontos, no meg nem egyenértékűek ezek a tulajdonságok, egyszerűen nem lehet összehasonlítani őket, de azért megpróbálom:
1, magasság - értelemszerűen nálam magasabb csajjal max dugnék, mást nem. ha kisebb nálam az egyáltalán nem zavar, ha még nagyon alacsony is, nekem bejönnek a cuki jányok.
2, arc - nekem az arc a legfontosabb. ha nincs is jó teste, nincs segge, nincs melle, de az arca megfogott akkor komoly kapcsolatot is alakítanék ki vele.
3, iskolai jegyei, végzettség - az első kettő után azért ez következik, mert ezekről tükröződik leginkább az értelmi szintje. nem fogok összeállni egy teljesen műveletlen, ordítozó, visítozó állandóan hisztiző nővel.
4, szem - fontos, mert tükröződik róla az énje.
5, alkat - igazából annyira nem foglalkozok vele, annyi, hogy ne legyen túlsúlyos. sovány lehet, mert én is az vagyok. persze nem anorexiára gondolok...
6, fenék
7, család - ha jó, akkor jó. ha nem, akkor is, mert tudom kezelni a problémákat, nem vagyok már kisgyerek...
17f
Heló, lány vagyok :D
8. Magasság - bocs, de nem tudnék alacsonyabb sráccal járni... mondjuk 165 cm vagyok, nem nagy kérés :D
7. Végzettség - azért legyen intelligens, művelt
6. Alkat - ne legyen 100 kilós, de 60 se :D
5. Arc
4. Szem - a szín tök mindegy, csak a tekintete fogjon meg
3. Fenék - ;)
2. Izom - Ne legyen kockás hasa, nem legyen szekrényméretű, attól a falnak megyek... Csak ne legyen túl vékony, lásd: 6. pont :)
1. Család - ha szeretem, és ő is szeret, akkor már tök mindegy, hogy a családja mit mond, persze fontos a jó kapcsolat a szülőkkel, de ha nem működik, az sem baj...
Nah, lehet, hogy kicsit zavaros lett...de mind1 :)
Na én kezdem hátulról:
-magasság (pont lesz.arom én 153cm vagyok nálam nem nehezebb magasabbnak lenni)
-iskola jegyek/végzettség ( nem feltétlenül h.ülye az aki nem tanul,max. lusta,de az meg megint más téma. Ha meg valaki szorgalmas de nem egy "észlény" akkor is összetud hozni egy hármast bármiből)
-izom (na ez igazából nem oszt nem szoroz nálam,igazából ki is akartam hagyni a felsorolásból,de azért ne legyen egy szétgyúrt izom állat :D)
-család (itt nem az a lényeg hogy apuci tele legyen pénzzel,hanem hogy rendezett körülmények között éljen,magyarán ne verjék otthon,ne legyenek alkoholisták a szülei stb...)
-alkat
-fenék ( nem tudom miért imádom megnézni a pasik fenekét :P)
-szem
-arc
17/L
4.Magasság
1.Szem
2.Arc
8.Fenék
6.Izom
3.Alkat
7.Család (milyen a családja)
5.Iskolai jegyei/végzettség 15/L
-Szem
-Arc
-Alkat
-Magasság
-Fenék
-Izom
-Család (milyen a családja)
16/L
4.Magasság
1.Szem
2.Arc
8.Fenék
6.Izom
3.Alkat
7.Család (milyen a családja)
5.Iskolai jegyei/végzettség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!