Szerinted egy jól működő párkapcsolatban, mi a fontossági sorrend?
1.bizalolom
2.közös érdeklődés
3.szex
4.szerelem
5.hűség
6.szeretet
7.közös célok
8.barátság
9.megértés
10.tolarencia
Szerintem is ugyanannyira fontos,de ha mindenképp fel kéne állítani egy sorrendet, nálam így nézne ki:
Őszinteség, Bizalom, Tisztelet, Közös érdeklődés/Célok, Szexualitás.
A barátság és a szeretet meg egyébként nem sorolható be,mivel alapból megvan,ha ezek a dolgok megvannak,amiket leírtam a fontossági sorrendben. A szexualitás is úgyszintén.
Ebben nem tudnék sorrendet felállítani, de úgy nagyjából mindegyiknek meg kell lennie. Nem tudnék olyan valakivel együtt lenni, akiben nem bízom, akit nem szeretek, aki nem hűséges, aki nem ért meg, aki nem mutat toleranciát felém, stb., és persze fordítva is. A közös érdeklődés talán az, ami nem annyira leg leg legfontosabb, de azért az sem árt. Persze azért legyen miről beszélgetni, de a két ember érdeklődési körének nem muszáj teljesen fednie egymást.
Ja, a közös célok. Hát, nos... ez sok dologtól függ. Mert ugye van az, hogy már eleve együtt, párként alakulnak ki a célok, amik így általában közösek. Vagy az egyiküknek van valami nagyon fontos cél az életében, amihez a másik is alkalmazkodni tud, vagy legalább is nem okoz neki gondot, így az ő céljává is válik sokszor. A baj az, amikor ellentétesek a célok és nem összeegyeztethetők.
egyszer ez, egyszer az.
DE a legfontosabb az elfogadás.
Nàlam igy néz ki a sorrend:
hûség
bizalom
szeretet
szerelem
tolerancia
közös célok
szex
közös érdeklõdés
Egyébként, ahol a szeretet,szerelem van ott alapvtõen a sex is mûködik.
Szerintem ezek között nem igazán lehet sorrendet felállítani, mind egyaránt fontos tényező.
Nálunk pl. barátságból lett szerelem, talán a szerelem valamivel előrébb van egy "sorrendben" mint a barátság. A szex pedig nem minden, fontos dolog természetesen. De nem azért vagyunk egymással, hogy legyen kivel lefeküdni, hanem mert szeretjük egymást. Szóval valamennyire az is a sorrendben hátrébb szorul. De konkrét sorrendet én nem tudok felállítani.
szeretet
szerelem
hűség
megértés
bizalom
barátság
közös célok
közös érdeklődés
tolerancia
(szex)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!