Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neked ezek közül mi a fontossági sorrend az esküvőn?
- ruha
- vacsora helyszín
- menü
- ceremónia helyszín
- zene
(A Viasat3 Fátylat rá műsorából kiindulva, ott kell ezekről dönteni)
1.Ruha
2.Ceremónia helyszín
3.Menü
4.Vacsora helyszín
5.Zene
Ceremónia helyszín
Vacsora helyszín
Zene
Menü
Ruha
1.Ceremónia helyszín
2.Menü
3.Zene
4.Vacsora helyszín
5.Ruha
A hangulat
Ez alapján talán a zene és a helyszín (vagyis inkább a díszítés) De inkább a vendégsereg, az hogy lássam a pár tényleg nagyon jól érzi magát, és ez rám ragad.
Ceremónia helyszín
Vacsora helyszín
Zene
Ruha
Menü
Lehet, hogy esküvő előtt teljesen más sorrendet mondtam voltam, de így utólag:
-Ceremónia helyszín
-Ruha
-Menü
-Vacsora helyszín
-Zene
(Nálunk kb utolsó pillanatban kellett átszervezni a vacsi helyszínt és ezért a ceremóniát is áttettük a "sima" eskető teremből az étterem kertjébe... Hát azóta is áldom a másik vendéglőst aki beszervezett a helyünkre egy esküvőt :D. Gyönyörű volt, imádtam ott kimondaniaz igent. :) )
Mindenkinek más. :)
Nekem: ruha és zene egyszerre (zenész vagyok, nem mindegy, mi szól + a zene a hangulatot is meghatározza)
A ruha azért, mert mégiscsak az én esküvőm, egyszer az életben legyek szép, és készüljenek olyan fotók (ha már költök fotósra), amit egész életemben szívesen nézegetek. És a fotós hozott anyagból dolgozik. :)
Második a menü.
A többi nem igazán érdekel, a helyszínekkel kapcsolatban csak annyi elvárásom volt, hogy ne egy koszos szemétdomb legyen, hanem kulturált, rendezett.
(Persze jól mondja az első, csak a vőlegény után mindez.)
Vacsora helyszin
Ruha
Menü
ceremóni helyszin
zene
Ruha
Vacsora helyszín
Ceremónia helyszín
zene
menü
De egyébként a ruha lenne a legfontosabb, mivel az én alkatomhoz nem mindegy milyen ruhát veszek fel, alacsony vagyok túlsúllyal, biztos nem mennék bele egy rövid ruhába vagy sellő alakúba. Nem csinálnék hülyét magamból, ezért nem is jelentkeznék ilyen műsorba.
A többi talán ugyanolyan fontos, de könnyebben lemondok róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!