Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a házassági szerződésről?
"olyat nem játszunk, hogy a nő szül 2-3 gyereket"
Ez gyönyörű mondat volt!
Mi van ezzel a világgal?
A gyereket szülő nőket, az édesanyákat élősködő, ingyenélőnek tartják, vagy tartod te személy szerint Utolsó?
Igaz, hogy a 3 gyerek nevelése közben nem keres pénzt a nő, de tudod te, hogy mekkora munka nevelni, gondozni 2-3 gyereket?
Azért, mert nem jár érte pénz, vagy sok pénz, attól ez már egy értéktelen dolog?
Hogy lehet így nyilatkozni egy nőről?
Másrészt a férj, akitől elválik, az ÉDESAPA, képes lenne kisemmizni a 3 gyerekét, és az anyjukat?
Borzalmas, hogy így gondolkodnak sokan az anyaságról!
Én nagyon sajnálom, hogy nem kötöttem. Igaz akkoriban azt sem tudtam, hogy létezik ilyesmi. Azt sem gondoltam volna, hogy a férjem akit gyerekkorom óta ismertem, a kapuzárási pániktól elveszti a józan eszét.
Én örököltem a nagyszüleimtől lakást,kocsit, telket(a férjem gyakorlatilag két bőrönd ruhát hozott a házasságunkba). A házasságunk után mindent eladtunk és az árából vettünk családi házat, drágább kocsit. Minden szép volt addig amíg a férjem be nem szeretett egy 19 éves lányba(24 év házasság után) és nem hagy itt miatta. Persze a ház és a kocsi közös vagyonnak számított, mivel már a házasság után vettük, tehát mindennek vitte e felét. Amiért az én nagyszüleim, szüleim dolgoztak és hagytak rám örökségül abból most az új nő éli világát.
14-es vagyok.
Hát jó, lehet, hogy tényleg sok hülye nő van, aki kisemmizi a párját...
Nem tudom, biztos vannak pénzéhesek!
Na, de akkor is, a gyerekek miatt a nő eleve hátrányban van a munkaerőpiacon, és a munkahelyén is, szóval nem tud úgy pénzt keresni, és annyi pénzt keresni, mint egy szorgalmas férfi, ott a háztartás, a gyerekek...
Lehetetlen!
És persze, hogy ő nem tesz annyi PÉNZT a közösbe, mint a férj!
Na, de attól még nem ingyenélősködött, hanem nevelte a gyerekeiket, ez ugyanannyira komoly munka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!