Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a házassági szerződésről?
Hát először is anyósnak csönd,ne dumáljon bele a dolgaitokba,ezt Ti ketten a pároddal beszéljétek meg,hogy nektek mi hogyan lenne jó.Az én személyes véleményem a házassági szerződésről,hogy nagy fokú bizalmatlanság,nem mennék olyan emberhez aki azt feltételezi rólam,hogy a vagyonát szeretem.De ha egyik félnek jelentősen nagyobb a vagyona,akkor lehet ilyet kötni,ha a Ti elveitekkel nem ellenkezik.Én mindenképpen csak annyiba mennék bele,hogy amit a házasság kötésünk előtt szerzett azt a magáénak tudhatja,de minden további ami a házasság kötésünk után szerzett vagyon közös.Akinek ez nem tetszik éljen egyedül,én nem engednék teljesen hülyét csinálni magamból.
Te miért hagytad abba a modellkedést?Talán az Ő kedvéért?Mert akkor nehogy már szerződést akarjon veled alá íratni,amikor az Ő kedve miatt lemondtál erről a bevételedről.Ha a párod nem teszi helyre az anyját tedd meg Te.Nekem nem dumálna az tuti,meg nem is jönne velem sehová az akaratom ellenére.Állj a sarkadra,ne hagyd magad hülyére venni.
Én a házasságot úgy képzelem el,és nekünk már lassan egy évtizede működik,hogy ha jól megy akkor mindannyiunknak,ha nem akkor senkinek nem.De az,hogy a férjem majd magának akarjon mindent egy esetleges válás után abba nem mentem volna sosem bele.Ha nagy a vagyon akkor az még ok,hogy a házasság előtt szerzett az övé,de amit azután az már legyen közös.Aki nagyon anyagias egoista az éljen egyedül és nem kell sosem osztozkodnia senkivel.De így,hpgy már házasok vagytok most miről is van szó?Most akar szerződést íratni?Miért?
Anyós meg intézkedjen a saját otthonában ne nálatok.Ott csak vendég,viselkedjen ennek megfelelően.Ha nem,akkor utasítsátok rendre,tudja már mi az amibe bele szólása van és mibe nincs.Hol éltek?
Már ne is haragudj, de szerintem abszolút jogos a szerződés dolog. Eleve örülj annak, hogy a jövedelme fele a tiéd. Nem tudom, hogy dolgozol-e vagy a férjed pénzéből imádsz ékszereket, ruhákat vásárolgatni. Mert ha az övéből, akkor egy szavad sem lehet, belecsöppentél a jóba. Meg kicsit nekem visszatetsző volt a felháborodásod, hogy ugyan már hogy képzeli anyós, hogy a saját házadat magad takarítsd. Mégis mit csinálsz akkor? A vásárláson kívül.. (Ha dolgozol, akkor bocs a kérdésért)
Harmadik randin meg eljegyzés...szerintem is korai. Így még inkább értem a szerződést, mert milyen fokú bizalom tud kialakulni három találkozás során?
De szerintem ez kamu kérdés.
Értem...kerestél pénzt, de most már inkább eltartatod magad. Gondolom van azért szakmád, mert a modellkedés ugyebár nem az. Ahhoz csak jól kell kinézni, ami vagy megadatik, vagy nem, de tenni nem igen kell érte.
Ha meg volt randi, akkor mégsem harmadik...Azért hogy korai volt-e vagy sem, az nem attól függ, hogy hányszor vacsoráztatok együtt, hanem inkább attól, hogy mennyi idő együttjárás alatt jött össze az a három vacsora
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!