Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a ruháról?
A menyasszonyom ilyet akar rendelni, nem túl kihívó ez?
Ti mit szólnátok hozzá, ha ilyet venne fel?
Http://rubynmenyasszonyiruha.hu/spd/KU_08/Menyasszonyi_ruha_Rubyn_KU_08
Szerintem az egyik válaszoló erre a kérdésre gondolt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__2..
Ezen az oldalon gyönyörű, egyedi ruhák vannak, extravangánsak, ugyanakkor elegánsak.
Pl a Petunia szerintem sejtelmesen szép, próbáld jobb belátásra bírni a kedvesedre.
találtam egyet, ami szerintem tetszene neki, ha nem ragaszkodik a rövid ruhához, mert ez tulajdonképp ugyan az, csak hosszúban:
van, aki ezen is fennakadna, de még mindig inkább, mint az általad mutatott...
Köszönöm a válaszokat.
Remélem rá tudom beszélni egy másik ruhára.
Egyébként azt a kérdést nem ő tette ki, mert ő nem edző vagy mit olvastam, hogy micsoda...
Ő szerinte azért kell felvennie ilyen ruhát, hogy megmutassa az alakját mindenkinek, hogy le tudott fogyni.
Hiába mondom neki, hogy attól, hogy felvesz egy hosszú ruhát nagyon is fog látszani az a 32kg amit leadott és nekem eddig is bomba nő volt...de nem hiszi el nekem.
"Az itteni válaszok túlnyomó többsége esküvős témákban mindig az volt, hogy ez az ara élete nagy napja, és akkor engedjük már meg, hogy azt tegyen, amit akar, végül is ez a nap az övé. Ilyen válaszok voltak mindig, hogy ez a te nagy napod, ne szóljanak már bele, mi közük hozzá, stb. stb.
Most meg ezzel a ruhával mintha mindenki éppen az ellenkezőjét akarná mondani. Miért, ez nem a kérdező párjának nagy napja? Neki nem lehet valami olyan, amit ő szeretne és csak ma és csak egyszer és csak most?
Most mitől változott meg ilyen "ribancozóvá" a közvélemény??"
Egy felnőtt embernek a hétköznapi öltözetébe sem szól bele senki normális esetben, ezért a köz óhaja, hogy az ünnepi öltözék se legyen kivétel a szabály alól. De ha valaki felrak egy képet egy ruháról és megkérdezi, kihívó-e, akkor kap rá választ, egyéni vélemény szerint. Persze az ő döntése továbbra is, hogy felveszi vagy sem. Ezek csak vélemények. Utcai viseletre is megkaphatja bárki, hogy "nem való utcára, kilóg belőle mindened".
Ha amúgy is kihívóan öltözik a menyasszony, akkor viszont úgysem kelt nagyobb feltűnést, mint általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!