Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a ruháról?
A menyasszonyom ilyet akar rendelni, nem túl kihívó ez?
Ti mit szólnátok hozzá, ha ilyet venne fel?
Http://rubynmenyasszonyiruha.hu/spd/KU_08/Menyasszonyi_ruha_Rubyn_KU_08
És te, mint a vőlegény mit mondasz?
Némi beleszólásod van a dologba.
Hát, ha egész este kánkánozni akar, akkor jó...
Viccet félretéve, ez ízléstelen, templomba illetlen viselet, ráadásul kényelmetlen is hurcibálni az uszályt, meg a pántnélküli felsők félpercenként lecsúsznak...
Próbáld lebeszélni.
Nálam ez a hossz az ami még belefér:
Elég kihívó, igen. Aligha volna olyan ember, pláne férfi, akinek ne jutnának eszébe illetlen dolgok, ha felvenné az arád.
Nászéjszakára viszont fantasztikus viselet! :)
Én ezt láttam élőben,nekem nagyon tetszik.
Mutattam páromnak,neki is.
Nem vagyunk vallásosak,szülők megszokták hogy a ruháim kihívóak,párom imádja,igy 99%,hogy ebben/ilyenben leszek.
Akinek nem tetszik,ne nézzen...
Ez is habos-fodros, mégis gusztusos:
Szerintem is túl kihívó és a szüleim se örülnének neki, mert mi nagyon vallásosak vagyunk.
Mondtam neki, hogy nem lehetne e valami kevésbé kihívót és erre meg megsértődött...
Mire reggel találtam egy fotót az asztalomon meg egy levelet és azt mondta, hogy akkor egy ilyen ruha lesz rajta.
Nem tudom melyiket fogja mutatni, de ezek közül a görög fazon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!