Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Aki a férjének csak a vezetékn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki a férjének csak a vezetéknevét veszi fel, az nem olyan mintha a testvére lenne?

Figyelt kérdés

Nekem elég fura! Mondjuk ha bemutatkoznak egy idegennek aki nem tudja hogy házasok,akkor elsőre nem azt hiszi hogy testvérek?

Kovács János és Nagy Anna,ebből lesz Kovács Anna.

2012. szept. 16. 21:39
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
66%
Igen, nekem is úgy tűnik.:)
2012. szept. 16. 21:40
 2/51 anonim ***** válasza:
53%
Nem, csak az nem tűnik ki, hogy nem lány, hanem férjes asszony.
2012. szept. 16. 21:41
 3/51 anonim ***** válasza:
95%
Hiheti azt egy tucat ember, hogy testvérek, az nem változtat a tényen, hogy házasok. Szerintem úgy vannak vele, hogy aki ismeri őket, az tudja, hogy ők egy pár, akik meg nem, hát azok meg le vannak kakálva.
2012. szept. 16. 21:43
 4/51 anonim ***** válasza:
62%

Nekem is fura,amikor az egész családnak azonos a vezetékneve.Azt sem tudod,ki-kivel van:)

Ettől csak az a rosszabb,amikor felveszik egymás vezetéknevét a sajátjuk mellé,és ezt a nevet kapja a gyermekük is.Ha folytatódik ez az őrület rövidesen csak A3-as űrlapokra férnek majd el a nevek:)

2012. szept. 16. 21:45
 5/51 anonim ***** válasza:
80%

Képzeld el, az EGÈSZ világon ez a szokás házasságkötéskor, hogy a feleség a saját keresztnevét meg a férje vezetéknevét használja, és mégsem nézik öket testvéreknek.

Ez az egész CSAK MO-on jelent egyeseknek ilyen nagy problémát.

2012. szept. 16. 21:45
 6/51 anonim ***** válasza:
83%
Jelentkezzen, aki David és Victoria Beckham-ről azt hiszi, hogy tesók.
2012. szept. 16. 21:46
 7/51 anonim ***** válasza:
86%

Azért vannak esetek mikor muszáj.

Mi például mindketten a leggyakrabb magyar vezetéknévvel lettünk megáldva, azt hiszem leírhatom, Molnár.

Természetesen egyáltalán nem vagyunk rokonok, de annyi ilyen nevű ember van hogy nem csoda ha kettő összeakad :)

Nem lehetek Molnárné Molnár... A sima Molnárnét pedig meghagyom a nagymamámnak.

Így marad szimplán Molnár :)

Egyébként pedig kiindulva a feltételezésedből nem hiszem hogy gyakori eset lenne, mert a kísérőgyűrűm és az egyforma vezetéknevünk miatt eddig mindenki házasoknak hitt, pedig egyelőre jegyben járunk :)

2012. szept. 16. 21:47
 8/51 anonim ***** válasza:
95%
Nem. Legalábbis nekem ez még soha nem jutott így eszembe.
2012. szept. 16. 21:47
 9/51 A kérdező kommentje:
Olyan nagy problémát nem okoz,de mivel Magyarországon élek ezért fura!
2012. szept. 16. 21:49
 10/51 anonim ***** válasza:
90%
Mert más nyelvekben más az asszony előneve, mint a lányé. Pl. azt mondják, Mrs. Pamela Ewing, aki meg lánynevén Ewing, az Ms. Lucy Ewing. Innen lehet tudni.
2012. szept. 16. 21:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!