Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A lányom még több pénzt kér....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányom még több pénzt kér. Másnak is ilyen borsós árú volt az esküvője?

Figyelt kérdés

Lányom hamarosan férjhez megy. Hátra van még 2 hónap, de már most kifizettünk 3 kisebb esküvőt.

Emellett a leendő férjének a családja is sokat áldoz a kettejük nászára.

Ezzel nincs is gond, meg lett beszélve, hogy a szülők állják a lakodalmat és minden felmerülő "problémát".

Jelenleg másfél milliót fizettünk eddig ki, de nem rég hívott, hogy még a virágost is ki kell, a műkörmös sem olcsó és sorolhatnám még.

Tündéri egy esküvő, imádom őket, de ez már nekem is sok..

Mondtam neki, hogy nincs több, ha tetszik, ha nem... Leendő anyósék is mondták már. Összetéve közel 3 milliós esküvőnél tartunk. Teszem hozzá, hogy ők mindennel elszámolnak felénk, ami becsületes. Szóval nem költik el feleslegesen semmire sem!

Kicsit úgy érzem, hogy nagyok az igényei. Ez a 3D szempilla meg mit tudom még mi a jó isten. Engem kiborít.

A menyasszonyi ruhájára is félre rakott 400 ezret! Kérdeztem minek? Erre közölte, hogy megveszi. De MIÉRT?!?!?!?! Teljesen felesleges!

Egyébként az esküvőn kb. 60-70 fő lesz. Vidéken akarták rendezni (Pest mellett), mert olcsóbb és szabadtérben, mert úgy szebb.

A nevelt fiam esküvője 2 éve került átszámítva összesen másfél millióba külföldön!

2012. szept. 4. 14:30
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%
2 hete volt, 630.000 ft-ból 50 főre. mindenen spóroltam, mivel van már közös gyermekünk, mi fizettünk mindent és még nyaralni is szerettünk volna. kb mindent saját kezűleg csináltam, meghívó: indamintás pauszra nyomtattam, összetekertem, dekor színével egyező masnival kötöttem át. - 5000 ft volt össz, mindenki azt mondta, h ilyen különleges, igényes meghívót még nem látott. ültetőkártya pont így nézett ki, 3000 ft. köszönetajándék 1000 ft volt az 50 főre, de ezzel is dolgoznom kellett (sütit sütöttem, dekorszínű muffinpapírban cupcake volt, rá köszönőcédula és mindenki kapott egy személyre szabott üzenetet). dekor 8000 ft: de ezzel is melóztam kb egy hetet, dícsérte mindenki, hogy milyen egyedi és különleges. minden harmonizált mindennel, szóval ne vmi proli dolgot képzelj el (még a lábujjaim körömlakkja is dekor színű volt), de rengeteg melóm volt benne. vmit vmiért ugye. autót nem vennék 3 millióért, nemhogy 1 nap alatt elköltsem. a lányod napja nem attól lesz tökéletes, hogy mennyit költetek rá. félmilliós ruhában is verheti a víz, v abban is ki tud bicsaklani a bokája). remélem érted mit akarok ezzel mondani. az meg, h el se menj... nekem a szívem szakadna meg, hha a gyerekem valaha ilyet mondana, pláne ennyi pénzbeli áldozat után. borzasztó lehet. iszonyatos pénzköltés ez és teljesen felesleges.
2012. szept. 7. 07:41
 42/42 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért ez nevelés kérdése is. Elképzelem ahogy apukám a szemembe röhögne ha a galambreptetést próbálnám neki beadagolni. Tudom hogy egyszerűen fel sem merülhet és nem azért mert rossz apa, mindennel próbál támogatni ami a javamat szolgálja-- pl. segített felépíteni a lakrészünket.
2012. szept. 7. 12:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!