Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányom még több pénzt kér. Másnak is ilyen borsós árú volt az esküvője?
Lányom hamarosan férjhez megy. Hátra van még 2 hónap, de már most kifizettünk 3 kisebb esküvőt.
Emellett a leendő férjének a családja is sokat áldoz a kettejük nászára.
Ezzel nincs is gond, meg lett beszélve, hogy a szülők állják a lakodalmat és minden felmerülő "problémát".
Jelenleg másfél milliót fizettünk eddig ki, de nem rég hívott, hogy még a virágost is ki kell, a műkörmös sem olcsó és sorolhatnám még.
Tündéri egy esküvő, imádom őket, de ez már nekem is sok..
Mondtam neki, hogy nincs több, ha tetszik, ha nem... Leendő anyósék is mondták már. Összetéve közel 3 milliós esküvőnél tartunk. Teszem hozzá, hogy ők mindennel elszámolnak felénk, ami becsületes. Szóval nem költik el feleslegesen semmire sem!
Kicsit úgy érzem, hogy nagyok az igényei. Ez a 3D szempilla meg mit tudom még mi a jó isten. Engem kiborít.
A menyasszonyi ruhájára is félre rakott 400 ezret! Kérdeztem minek? Erre közölte, hogy megveszi. De MIÉRT?!?!?!?! Teljesen felesleges!
Egyébként az esküvőn kb. 60-70 fő lesz. Vidéken akarták rendezni (Pest mellett), mert olcsóbb és szabadtérben, mert úgy szebb.
A nevelt fiam esküvője 2 éve került átszámítva összesen másfél millióba külföldön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!