Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A lányom még több pénzt kér....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányom még több pénzt kér. Másnak is ilyen borsós árú volt az esküvője?

Figyelt kérdés

Lányom hamarosan férjhez megy. Hátra van még 2 hónap, de már most kifizettünk 3 kisebb esküvőt.

Emellett a leendő férjének a családja is sokat áldoz a kettejük nászára.

Ezzel nincs is gond, meg lett beszélve, hogy a szülők állják a lakodalmat és minden felmerülő "problémát".

Jelenleg másfél milliót fizettünk eddig ki, de nem rég hívott, hogy még a virágost is ki kell, a műkörmös sem olcsó és sorolhatnám még.

Tündéri egy esküvő, imádom őket, de ez már nekem is sok..

Mondtam neki, hogy nincs több, ha tetszik, ha nem... Leendő anyósék is mondták már. Összetéve közel 3 milliós esküvőnél tartunk. Teszem hozzá, hogy ők mindennel elszámolnak felénk, ami becsületes. Szóval nem költik el feleslegesen semmire sem!

Kicsit úgy érzem, hogy nagyok az igényei. Ez a 3D szempilla meg mit tudom még mi a jó isten. Engem kiborít.

A menyasszonyi ruhájára is félre rakott 400 ezret! Kérdeztem minek? Erre közölte, hogy megveszi. De MIÉRT?!?!?!?! Teljesen felesleges!

Egyébként az esküvőn kb. 60-70 fő lesz. Vidéken akarták rendezni (Pest mellett), mert olcsóbb és szabadtérben, mert úgy szebb.

A nevelt fiam esküvője 2 éve került átszámítva összesen másfél millióba külföldön!

2012. szept. 4. 14:30
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látom, hogy hülyére vesznek titeket. Hát ha hagyjátok magatokat......

3 millió ft már egy fél kisebb lakás ára.

Minek ennyit költeni rá? Miért nem a jövőjükre teszik félre vagy a gyerekekre vagy bármi értelmesebbre.

Nagyon nagy túlzás ez az összeg.

2012. szept. 4. 14:35
 2/42 A kérdező kommentje:

Már feltettel neki a kérdést, hogy miért akarja mindenből a legjobbat? Azt válaszolta, hogy egyszer megy férjhez és hogy annak tökéletesnek kell lennie.

Erre közöltem vele, hogy én is 1× mentem férjhez. Semmi se volt tökéletes, mégis együtt vagyunk apáddal.

Nem hatotta meg a dolog. Most kicsit berágott a "Nincs több pénz" kijelentésen. De biztos vagyok abban, hogy most jön a "Na de apuci.." kategória.

A férjem mindent megad a lányunknak.

2012. szept. 4. 14:38
 3/42 anonim ***** válasza:
100%

Nos, mondhatjuk, hogy nem normális a lányod, 60-70 főt, mi másfél millióból úgy hoztunk ki, hogy nagyon extra volt a zenész, varratott a ruha stb. néha úgy is voltam vele, hogy nem vagyok normális mennyit rááldozunk.

Viszont a ti hibátok, hogy előre meg kellett volna mondani, hogy lányom, X összeg van, ennyiből kell kihoznotok. És akkor beleszorította volna.

Én megértem, hogy elszálltak menet közben, de kétlem, hogy tudták meddig nyújtózkodhatnak. Így meg, két hónappal előtt, hogy úgy mondjam, hiába túlzásokat csinál, nem csoda, ha g3ciségnek fogja tartani a részetekről, hogy eddig mindent lehetett, most meg a célegyenesben, mikor még lenne mit kifizetni, egyszerűen nem adtok többet ők meg ott vannak egy félkész esküvővel, a meglévő dolgok már lefixálva, azokból lefaragni nem lehet stb.

2012. szept. 4. 14:39
 4/42 anonim ***** válasza:
100%

Hát.. Nekünk tavaly volt 1,3 milla a 107 fős esküvőnk, úgy hogy minden volt (fotós, videós, vőfély, virágos, terem dekor stb. stb.), a menyasszonyi ruhát én is megvettem a menyecskét pedig varrattam, de a kettő együtt is negyed annyi volt, mint a lányodé...

Voltam én is olyan esküvőn, ahol leesett az állam, amikor megtudtam, mennyibe van nekik, mert semmin nem látszott, hogy miért kerül ennyibe. Hasonló volt a szitu, kb. 60-70 fős esküvő és 4 millában volt nekik.

2012. szept. 4. 14:40
 5/42 anonim ***** válasza:
100%

3 millió 60-70 főre? Úristen mi lesz itt? Kaviár lesz a vacsora egy 5 michelin csillagos étteremben? :)

Mi is most kezdtük el tervezni az esküvőt és szintén átvállalták a szülők a nagyobb költségeket fele-fele arányban. Mi olyan 120 főre számolunk és valószínűleg 1,7 millióba beleférünk azzal együtt, hogy a vendégek jó részének szállást is kell biztosítani, amit szeretnénk mi átvállalni, mert így tartjuk illőnek, de ez még a jövő zenéje (ez is 150-200 ezer plusz költség lenne).

A lényeg, hogy így is hatalmas terhet vesznek le a szüleink a vállunkról, amiért eszméletlenül hálásak vagyunk nekik. Olyanokat pl. eszembe sem jutna kifizettetni velük, mint a kozmetikus/sminkes, vagy a fodrász. Ezeket az "apróbb" költségeket mi is vállalni tudjuk, így vita sincs abból, hogy én most 1500 forintért csináltatom a sminkemet, vagy 6 ezerért, mert tudom hogy kifizetnék, legyen ez az álom napom, de a véleményükkel is tökéletesen tisztában lennék. :)

Mi pl folyton vitázunk, hogy ki mit fizessen, mi az alap, amit elvállaltak és átterhelhetünk rájuk és mi az, amit már soknak éreznénk, ha azt is ők fizetnének. Ők mindent akarnak, mi csak a legszükségesebb dolgokat, a többi "extra" költség legyen a miénk. :)

Sajnos egyikünk szülei sincsenek annyira eleresztve, hogy ennél többet pumpáljanak az esküvőnkbe és nem is kell. Ha ti sem tudtok már, akkor mond el a lányodéknak, hogy nagyon szeretitek őket, de egyszerűen több pénzt már nem tudtok keríteni a nagy napra. Ha jól nevelt leányka, akkor abszolút meg fogja érteni! :) Sok boldogságot nekik/nektek! :)

2012. szept. 4. 14:42
 6/42 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk kb 2 millióba lesz a 150 fős esküvőnk. És mi is mindenből a legjobbat akartuk. Nem tudom mire kell a lányodnak annyi pénz?!
2012. szept. 4. 14:44
 7/42 anonim ***** válasza:
100%
200fős,1,5milla nálunk,tökéletes volt számunkra,életünk legszebb napja....jól belehúzott a lányod.
2012. szept. 4. 14:46
 8/42 anonim ***** válasza:
100%

műkörm árából úgy is ehet faragna ha nem mondod meg mire lesz...menyasszonnyi körömért hihetetlen sokat el tudnak kérni, csak mert tudják mire lesz.....

Tudom nem témába vág... Az én esküvőm egy hónapja volt igaz sátras 70 fős de csak a vendégsereg felének kellett fizetni szállást, ruhámat varrattam (mindkettőt) páromét, a 6 koszorúslányét vettük volt 4 fős "zenekar" vőfély rengeteg virág templom díszítés, 3x nagy tálalás pincér stb....1,5-ől kijöttünk

2012. szept. 4. 14:49
 9/42 anonim ***** válasza:
100%
ja és benne volt a Mallorcai nászút is....
2012. szept. 4. 14:50
 10/42 anonim ***** válasza:
100%
7es vok,elirtam, 2,5milla :)
2012. szept. 4. 14:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!