Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátnőmnek lesz az esküvője és nászajándék ötleteket szeretnék, mit vehetnék?
Figyelt kérdés
Valami személyeset szeretnék, nem pénzt és nem sorsjegyet :)2012. aug. 15. 06:32
1/10 anonim válasza:
szerintem a legtisztább ha megkérded, hogy mire van szüksége, ne vegyél neki semmi kacatot, mert csak porfogó lesz
2/10 anonim válasza:
könnyebben adnánk tippeket, ha mondanál egy összehatárt, mennyit is szánnál az ajándékra :) illetve valami infót a lányról, pl. kor, érdeklődési kör, ilyesmi :)
3/10 anonim válasza:
Idegeneknek a legnehezebb ilyen helyzetben tanácsot adni, hiszen nem ismernek sem téged, sem a barátnődet. Így elég nehéz személyes ajándékot ajánlani.
4/10 anonim válasza:
5/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok, lemaradt: egyébként már 3-5 ezer forinttól kaphatóak - tehát esküvői ajándékhoz képest nem egy nagy összeg, de határ a csillagos ég!
6/10 anonim válasza:
Először is kérdezd meg tőle. Ha nem mond semmit akkor én vagy pénzt adnék valami vicces formában. Pont most olvastam valamelyik válaszadótól, hogy több minden volt a dobozban méz,mágnes, óvszer stb..meg még több minden. az utolsó rekeszben a pénz. És szöveg is volt mellé, keresd vissza.
Vagy a váza jó ötlet de én biztos hogy zsolnayt vagy herendit vennék. Ha már veszek akkor egy normálisat.
7/10 anonim válasza:
megtaláltam amit kerestem, nekem nagyon tetszik, örültem volna egy ilyennek.
8/10 anonim válasza:
Nekünk most volt az esküvőnk és a legszebb ajándékot a feleségem barátnőitől kaptuk (inkább neki szólt): egy gyönyörű tulipános ládát készítettek (monogrammal, évszámmal). Ha kedveli az ilyen "hagyományos, népies" dolgokat, akkor, biztosan nagyon örülne neki. Azt hiszem Szentesen van egy idős házaspár aki ezzel foglalkozik.
9/10 anonim válasza:
rotációs kapa,szotyi,borotvahab,nutella,patkó,vannila ice-os pizsama,steven seagal film válogatás,star trekk akció figura...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!