Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A lányom még több pénzt kér....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányom még több pénzt kér. Másnak is ilyen borsós árú volt az esküvője?

Figyelt kérdés

Lányom hamarosan férjhez megy. Hátra van még 2 hónap, de már most kifizettünk 3 kisebb esküvőt.

Emellett a leendő férjének a családja is sokat áldoz a kettejük nászára.

Ezzel nincs is gond, meg lett beszélve, hogy a szülők állják a lakodalmat és minden felmerülő "problémát".

Jelenleg másfél milliót fizettünk eddig ki, de nem rég hívott, hogy még a virágost is ki kell, a műkörmös sem olcsó és sorolhatnám még.

Tündéri egy esküvő, imádom őket, de ez már nekem is sok..

Mondtam neki, hogy nincs több, ha tetszik, ha nem... Leendő anyósék is mondták már. Összetéve közel 3 milliós esküvőnél tartunk. Teszem hozzá, hogy ők mindennel elszámolnak felénk, ami becsületes. Szóval nem költik el feleslegesen semmire sem!

Kicsit úgy érzem, hogy nagyok az igényei. Ez a 3D szempilla meg mit tudom még mi a jó isten. Engem kiborít.

A menyasszonyi ruhájára is félre rakott 400 ezret! Kérdeztem minek? Erre közölte, hogy megveszi. De MIÉRT?!?!?!?! Teljesen felesleges!

Egyébként az esküvőn kb. 60-70 fő lesz. Vidéken akarták rendezni (Pest mellett), mert olcsóbb és szabadtérben, mert úgy szebb.

A nevelt fiam esküvője 2 éve került átszámítva összesen másfél millióba külföldön!

2012. szept. 4. 14:30
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:

Köszönőajándékok:

- egyedi címkés borok (2000-es évjárat + címke): 250.000 Forint

- Csicsás (szerintem szörnyű), rózsaszín textíliába kavicsok: 55.000 Forint

Ültetőkártya: 130.000 Forint

Meghívók: kerekítve: 200.000 Forint

Galambreptetés: majdnem 200.000 Forint !!!

Héliumos fehér lufik a pár fényképével: 250.000 Forint ( A Hélium csak 80.000!!!)

- Dekoráció: 350.000 forint

- Felszolgálás (ital, étel): 450.000 Forint

- Vőlegény ruhája + kiegészítők: 150.000 Forint

- Menyasszonyi ruha + kiegészítők: legalább 500.000 Forint

És még sorolhatnám...

Ja, és a torta, mert ezt ma rendelte meg: 130.000 Forint + bérleti díj (torta tartóé!)

Egyébként tudták, hogy mennyit áldozunk rá, de a férjem megmakacsolta magát és engedett a lányunknak.

Most már ő is szörnyülködik, de még mindig ahhoz tartja magát, hogy tökéletes esküvője lesz a lányának.

Egyébként mind a ketten dolgoznak és jól keresnek. Az apróbb dolgokat nekik kellene kifizetniük, de a nászasszonyomék azzal álltak elő, hogy inkább lakásra gyűjtsenek.

Lassan a temetésemre gyűjthetnek a számlák után.

2012. szept. 4. 14:59
 12/42 anonim ***** válasza:
100%
Hát, remélhetőleg tényleg csak egyszer meg férjhez a lányod, kedves kérdező! De sajnos a statisztikák szerint a ma köttetett házasságok több, mint fele az első öt éven belül felbomlik. Ez nem azt jelenti, hogy a lányotoknál is ez lesz, kívánom, hogy a 60. házassági évfordulójukat is ünnepeljék! Na, bocs az offért! A kérdésre válaszolva: a fiatalok rendesen hülyére vesznek titeket. Nekem sose lett volna képem 3 Misit legombolni a szüleinkről. Sőt, mi 300 ezerből kihoztuk az esküvőnket, pedig nekem is volt varratott ruha, profi kozmetikus, profi fodrász, műköröm. De nem volt nagy flanc, nem volt 3D szempilla, és csak 30 fős volt a lagzi, vagyis inkább jó kis buli volt, mégis jó volt, életreszóló élmény. Igaz, már hét éve volt. Még egy off: mégis, ha most ennyire elszállnak a fiatalok, akkor mi lesz, ha jönnek a gyerekek? Akkor mennyit fognak legombolni rólatok?
2012. szept. 4. 15:12
 13/42 anonim ***** válasza:
100%

Áruld el milyen kastélyt diszitettetek fel ennyiért és mit szoldálnak fel?

atyaég

galambok 200ért?

ez nem normális...

szebbet jobbat nem is tudtam volna kitalálni,és igy jöttünk ki másfél millióból,80 fővel,koktélbárral,mindenféle finomsággal,étteremben hajnalig,2 busz vitte a násznépet a polgári helyszinéről a lagzi helyszinére,buszok,kocsi feldiszitve,a ruhám meseszép és megvéve 180ezer volt,párom öltönye 40ezer,cipő 20ezer,smink-fodrász-körömfestés 10ezer össz,meghívók 10ezer,ültetőkártya 5ezer (szép csicsás volt),torta 40ezer (180 szeletes marcipán emeletes torta ,tartó bérelt volt,viszakaptuk az árát)

iszonyú az összeg...

Ajándékot nem várnak el még plusszba?

2012. szept. 4. 15:24
 14/42 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy az esküvőbe megy ez a sok pénz? 130.000 az ültetőkártyákért rengeteg. Ez most komoly?
2012. szept. 4. 15:47
 15/42 anonim ***** válasza:
100%
Szimplán hülyék vagytok, hogy megfinanszírozzátok ezt a rongyrázást. bocsika.
2012. szept. 4. 15:47
 16/42 anonim ***** válasza:
100%

Atyaúristen! A lányodat felpofoznám a helyedben, ha még panaszra mer nyílni a szája! Értem én, hogy szeretitek a lányotok, de ez nevetséges, amit csinál! És sajnos az a tapasztalatom, hogy a minél drágább esküvőkre hajtó párok maradnak kb. a legkevesebb ideig együtt a nagy pénzszórás után. :(

A lányod helyében (meg a srácéban is) elsírnám magam örömömben, ha a szüleimre gondolok.

2012. szept. 4. 15:53
 17/42 anonim ***** válasza:
100%

1350Ft-os ültetőkártya

[link]

ebbe maga a kártya még párszáz,ki is jön a majdnem 2000 Ft/fő ültetőkártya...

nagyondurva...

2012. szept. 4. 15:54
 18/42 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog, hogy az ilyeneket, mint ruha, ültetők, kaja, szóval ami szorosan az esküvőhöz kapcsolódik ti fizetitek (bár ennyit én biztos nem adtam volna érte). De a műkörmöt, szempillát, ami igazából hétköznapi dolog (1 éve 3D szempillám van, esküvőm pedig még évek múlva lesz), miért nem tudja magának kifizetni? Hogy van képe még erre is kérni? Nekem biztos nem lenne...
2012. szept. 4. 15:57
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

Mi a jó f...nak kell galamb meg héliumos lufi ennyi pénzért?!?!?! Besírok :'D

Meg még ők köszöngessék meg a vendégeknek ilyen drágán, hogy elfáradtak egy rongyrázós buliba ahol jól érezhették magukat? Röhej :D

Mi 50-en voltunk 1 millióból, a ruhám 60ezer volt megvéve és mindenki dicsérte, és a dekoros is gyönyörű munkát végzett kb 90 ezerért, és még sorolhatnám a reálisabb árakat amik nem vendéglétszámtól függnek... Bizony nehogy adjatok még nekik, mert totál hülyére vesznek!

Remélem, legalább nem válnak el 2 év múlva, mert akkor aztán tényleg asszem készülhetsz elásni magad :D

2012. szept. 4. 16:10
 20/42 anonim ***** válasza:
100%

Fú ezek aztán árak.... Nekünk a szüleim állták az esküvőt (és visszakérték ami visszajött... tehát voltaképp nem is ők állták). mivel együtt szerveztük, mindent leegyeztettünk és pofám nem lett volna mondjuk ilyen dolgokat kitalálni. galambreptetés... ennyiért??? ültetőkártya... ennyiért???? grafikus vagyok, tudom hogy sokkal kevesebből is ki lehet hozni ezekből szépeket....

mi mondjuk szerény helyen voltunk, sok mindent magunk csináltunk (ruhám bar nőm varrta, zenekar a barátokból, stb), így volt 120 főre 800 ezer Ft. de mindenki jól érezte magát!!!

2012. szept. 4. 16:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!