Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lesz valakinek a héten esküvője?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz valakinek a héten esküvője?

Figyelt kérdés
Beszélgessünk egy kicsit! Mit kell még elintéznetek?Hol lesz az esküvőtök?
2012. aug. 21. 07:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekünk a jövő héten lesz, de már kész ideg vagyok, azon agyalok folyamatosan mit felejtek el...

Nekünk Balatonlellén lesz, nektek hol?

Még hátravan minden szolgáltatóval egy utolsó kör, dekorációból hiányzik egy-két dolog, a fátylat fel kell varni, zenét kiírni...

2012. aug. 21. 08:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekünk a héten szombaton.Már én is tiszta ideges vagyok.Főleg,hogy ilyen meleg is lesz:S Hajdúböszörményben.Hányan lesztek?
2012. aug. 21. 09:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Bár nekünk már megvolt, de az utolsó hét a legzsúfoltabb. Ruhát elhozni, ha utána saját lagzi lesz, akkor a kaják, piák beszerzése. Nekünk utolsó nap még sátrat is kellet intézni, mert csak azt lehetett hallani, hogy szakadni fog az eső. (egy csepp sem esett...) Kaják előkészítése, stb.

Elfáradtunk, de megérte, és hál isten két hét szabi jött utána. :)

2012. aug. 21. 09:15
 4/6 anonim ***** válasza:
1: Ha többen nem mondják le akkor 100. Nálatok?
2012. aug. 21. 15:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Nálunk 3-an lemondták,így 27-en leszünk.Most voltunk az anyakönyvvezetőnél.Vinni kellett a pezsgőt,meg a homokot.(homoköntést kértünk a gyertyagyújtás helyett)
2012. aug. 21. 16:57
 6/6 anonim ***** válasza:
1: Nálunk nem lesz gyertyagyújtás se, homoköntés se. Azt szerettük volna, ha minél rövidebb.
2012. aug. 22. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!