Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt/lesz valakinek az esküvője Szolnokon? Lenne néhány kérdésem.
Alapjáraton 16 ezer a polgári szertartás. Ebben semmi extra nincs benne. Az extrák változóak.
3600 forint volt a zene. Teljesen mindegy, hogy viszed vagy kéred, hogy ők rakjanak be a szertartás alatt. Ezt ki kell fizetni. Persze, ha nem kértek zenét, akkor nem kell.
CD-n kell vinni mp3 formátumban. Annyi zenét, ahány dolgot kértek.
Mi pl. nem kértünk pezsgőzést (alapjáraton asszem 1200 forint), ezért arra nem is vittünk zenét.
Mi 5 féle zenét gyűjtöttünk össze. Abból az anyakönyvvezető beszéde alatti nemvolt jó, de a Tündi (anyakönyvvez.) készségesen bármiben segített. Így zenét is mutatott hozzá.
Virágot is kérhetsz, de olcsóbb, ha előtte lévő napon a piacon megveszitek a virágokat a köszöntőkhöz!!!
Én ott csináltattam a koszorúslányok csokrát is összesen 1000 forintért :)))
Az én virágom pedig mű volt!
Ha bejelentkeztetek az időpontra, akkor kaptok egy csekket. Ezt az esküvő előtti 1 hónapig be kell fizetni. Majd visszamentek a Tündihez és lefénymásolja. Ekkor megkérdezi, hogy akartok -e plusz szolgáltatást. pl. zene, köszöntő, etc..
Kaptok a csekk mellé egy aktuális listát is.
Ha először mentek be hozzá időpontot kérni az esküvőre, akkor kitölt veletek egy kb. 10 oldalas formanyomtatványt. Ez a statisztikához kell. Mondjuk nálunk csak az adatokat vette fel és ő töltötte ki, mert mi a 4 hónapos lányunkkal mentünk be és nem akart feltartani minket :)))
Ott helyben lekérik a központi nyilvántartásból, hogy hajadonok vagytok-e, stb.. ha ez rendben van, akkor megy tovább az előkészület!
A szertartás nálunk kb. 30 percet vett igénybe. Szegény nagy csúszásban volt. Nekünk 5re volt kiírva a nászunk, de fél 7re jutottunk be. Ja és ápr. 28án volt! Tehát nem is főszezonba!
Húúúh.. hirtelen ennyi. Ha érdekel még valami, akkor írjál :))
Nagyon köszönöm, nagyon jól összeszedted.
Azt hiszem, egyelőre ez nagy segítség volt, ha valami eszembe jut, kereslek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!