Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nagyon szegényes ez az esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szegényes ez az esküvői menü?

Figyelt kérdés

Leves: Húsleves, házi metélttel, benne főtt zöldségekkel, hússal

Főételek:

Mozzarellával, füstölt sonkával töltött csirkemell

Fokhagymás mustáros sertéstarja

Csirkemell szelet párizsiasan

Rántott karfiol és sajt

Köretek: petrezselymes burgonya, párolt rizs

Házi vegyes saláta

Arra gondoltunk, hogy esetleg még rendelnénk hozzá köretnek sült krumplit, mert azt sokan szeretik. Sütik, torták, italok is lesznek, azokat mi viszünk.

Nagyon kedvező az ára (2750 Ft/fő), és így telne arra, hogy mindenkit meghívjunk, akit csak szeretnénk (kb. 60 fő).

Mi a véleményetek a menüről?

2012. szept. 4. 13:56
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
72%
Én a helyedben lecsapnék erre, mert tökély:) Sok boldogságot!
2012. szept. 4. 15:41
 22/31 hájaaa ***** válasza:
28%

A szokásos unalmas esküvők menüje:

-Pörkőőt (lehetőleg legyen desznyó, ha valaki merészebb akkor márhá)

-Vegyes tál (jellemzőn rántott húús, sütt hús, krumpli-rizsával, meg vmi csalamádé)

-Éjfélkor tötőtt káposzta..

Na hát én az ilyen esküvőkön vagyok rosszul.

2012. szept. 4. 15:47
 23/31 anonim ***** válasza:
33%
Nincs benne semmi ünnepi, elég hétköznapi menüsor.
2012. szept. 4. 15:50
 24/31 hájaaa ***** válasza:
23%

Dehogy necsak trollkodjak.

Egy jó esküvői menüben van:

-Hideg előétel..(elájulnak a vendégek "micsoda az mimá?") pl: vmi halas-mártásos cucc

-Leves, ide mehet a szokásos újházy, ez tényleg kell(mehet hozzá a mártás meg a hús is)

-Főétel. Az őz nagyon passzol ide. Tűzdelt őzgerinc pl. De jöhet vmi frissensült, libacomb, stb

Jaj istenem, hogy nincs senkiben egy fikarcnyi krativítás sem. Sajnos a gulyáskommunizmus odáig juttatott mindket, hogy az esküvőn a pörkőt az elfogadott menü...sajna..

2012. szept. 4. 15:56
 25/31 anonim ***** válasza:
69%
Teljeessen kivallo menu en meg kernek hozza friss salatakat.Ennel tobb nem is kell en mindent megkostolnak sult krumpli razos mert ha kivul akkor nagyon rossz melegen tartani nem lehet mert ragos lesz de nagyon finom.Egyszer voltam eskuvon ahol ejfelkor finom friss sult krumplit szolgaltak fel egyszemelyes papir zacskokban es szoszokkal lehetett nyakon onteni nagyon otletes es finom volt.
2012. szept. 4. 17:30
 26/31 anonim ***** válasza:
68%

Jó nagy idiótának kell lenni, hogy valaki már az ízlésbeli különbségeket is kommunizmussal magyarázza...

Senki nem írta, hogy vétek a különlegesebb menü, csak nem mindenkinek van rá pénze/igénye. Aki meg ezt direktbe elvárja, az egy sznob p@cs, már ne is haragudj.

2012. szept. 4. 19:41
 27/31 anonim ***** válasza:
85%

Csóri pár aki téged meghív hája :D

Elképzelem ahogy mindenki jóízűen eszik, örömködik az ifjú pár miatt te meg ülsz fancsali képpel és bökdösöd a villáddal az ételt.

Megfűszerezed a bulit :D

2012. szept. 4. 19:56
 28/31 anonim ***** válasza:
87%
Na pont ezt mondtam. Kedves 24-es a te menüd mellett pont éhen maradnék, mert a felsoroltak közül a levest leszámítva szinte semmit nem szeretek! :D Szóval nagyon is jó az összeállított menü, nincs benne semmi extra, de legalább biztosak lehetnek benne, hogy mindenki jól lakik! :)
2012. szept. 4. 20:07
 29/31 hájaaa ***** válasza:
45%
Nyilván azért mert gasztoanalfabéták vagytok..Dehát ez ellen nem tudok mit tenni. Kb van 20féle kaja amit ismertek meg esztek (ez az olaszoknál-franciáknál 100-120). Én nem tartom magam sznobnak, egyszerűen unom az unalmas 30éve ugyanazon kajákat. Voltam kb 50-60esküvőn voltak közte jók és rossz kaják. Az étel 20-25%-kot nyom a hangulaton az biztos. Erről bezsélnek még 5-6év múlva is hogy "fúú a jóskáéknál milyen jó kaja volt"...
2012. szept. 4. 20:14
 30/31 anonim ***** válasza:
79%
Egy vidéki városban - és most nem akarok leszólni senkit, mert én is ilyenben élek - nem fogják megenni a halas mártásos cuccot, meg az olyan kaját, amit nem ismernek, főleg nem az idősebb korosztály. Hozzáteszem én sem enném meg, mert ugyan szeretek kísérletezni, de ezt mégsem egy lagzin tenném meg. Tapasztalatom szerint egy esküvőn legyen ehető kaja, amit mindenki szeret és ebben a menüsorban csak olyanok vannak. Szerintem ez tökéletes menü, én még kérnék rántott gombát, de csak azért mert imádom. Sok boldogságot!
2012. szept. 10. 00:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!