Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó áron van ez a menü? Melyik lenne a jobb?
Újházi tyúkhúsleves csigatésztával vagy Tárkonyos borjú raguleves
Vörösboros marhapörkölt vagy Borjúpaprikás vagy Kakaspörkölt vagy Birkapörkölt -kétféle
Köretnek: sósburgonya, nokedli
Vegyes sültes tál:
Pulykamell tekercs sonkával-sajttal töltve párizsiasan
Mustáros pácolt flekken, Rántott sertésszelet
Ropogósra sütött töltött csirkecombok
Baconba göngyölt csirkecomb filé
Rántott gomba, karfiol, cukkíni
Köretnek: sült burgonya, petrezselymes burgonya, rizs, párolt zöldségek, tartármártás
Vegyes salátatál: uborka, paradicsom, káposzta, fejes saláta, csemege uborka, ecetes paprika
5000/fő
Éjfél után büféasztalról:
Töltött káposzta
Megmaradt sültek
Gyümölcsök
+700 forint/fő
ital: Korlátlan italfogyasztás 10 órán át
pezsgős fogadás
Szénsavas pepsi termékek
Rostosok
Johnie Walker, Ballantine’s, Baileys, Jägermaister Tequila, Gordon’s Gin, vodka, Unicum, Vilmoskörte sima és mézes, különféle Fütyülősök
Rengeteg fajta bor
Gösser csapolva és üvegesen, alkoholmentesen is
Kávé, capuccino
4500/fő esetleg +1000 forint/főért koktél keverő 10 alkoholos 3 alkoholmentes koktéllal
Fel is szolgálnak mindent az benne van az árban.
Többen mondták, hogy inkább olyan helyre kellene menni, ahova mi vihetjük a piát, mert akkor olcsóbb, ha visszavisszük, ha valamit nem bontunk ki, de amilyen lagzin mi voltunk mindig azt láttuk, hogy iszonyatos a pocsékolás, rengeteg asztalnál ugyanaz volt, és több helyen csak 1-2 pohárnyi hiányzott belőle, ha meg nem volt mindenhol kirakva, akkor ment a szenvedés, hogy náluk olyan nincs stb. Szóval nem szeretnék úgy járni, hogy arra számolok, hogy ami megmarad visszaviszem, közben meg mindenbe épp csak beleisznak, vagy ami még rosszabb nem lesz elég.
Téli esküvő lesz, forralt borra gondolok még, de amúgy is úgy tudom a téli esküvőkön még jobban fogy a tömény.
Nekem elég sok az 5 ezer, a miénk 2 ezer/fő volt csak az étel, bár az is igaz, nem volt ekkora választék, csak húsleves és vegyes sültes tál mindenféle hússal (göngyölt, rántott), köret és savanyúság.
Mondjuk, ha a ti költségvetésetek ezt megengedi, akkor egész gusztusos menü.
"És egy ilyen koktél keverőnek van értelme szerintetek?"
Szerintem felesleges.
"nagyon jó ez. én végigenném a menüt és utána iszonyatosan berúgnék. sok boldogságot:)"
Én pedig veled tartanék! :D
Az igazság az, hogy én is azt néztem, te jó isten még a végén én is jól lerészegedek.
Köszönöm a gratulációt! :)
Akkor tényleg reális ez a 4500 az all inclusive :D italozásért, megnyugodtam.
Úristen, ez brutál jó ár, pláne, így hogy minden pia benne van! Ennél jobbat keresve sem találnál! Felénk általában 5.000-et számolnak csak a kajára, + még azon felül a pia. Most is megyünk, aug. 4-én unokatesóm lagzijába, beszélgettünk, ő is mondta, hogy bár ők visznek be italt, olyan 8.000-10.000-be fog megállni a kajával együtt/fő.
És igen; szuper, hogy ha Ti viszitek a piát, és ha megmarad utána vissza lehet vinni, ami nem fogy el, de ha minden asztalon meg van kezdve egy-egy üveg pl.: unicum és minden üvegből hiányzik mondjuk egy deci, akkor azt már nem viheted vissza, és most csak egy fajta piáról beszéltünk a példa kedvéért, de minden piával járhattok így.
A lényeg: maximálisan jó ez az ár! :-)
Szerintem koktélos nem fontos, de egy téli esküvőn, én személy szerint lehet, hogy szívesen fogyasztanék egy kis forralt bor.
Jah, és gratula! =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!