Hosszú "jobb klikk" menü firefoxban, de hogyan?
Talán mert nem jól fogalmaztad meg, te gyökér?
Esetleg arról lehet szó hogy a jobbklikkes menüben van egy kiegészítőnek menüpontja ami oldalra kinyílik?
nem, én jól fogalmaztam meg. de leírom újra:
adott a Firefox. adott az egér. elbambulok a foxban, és véletlen meglököm az egeret és kattintok is, de mindezt véletlen, és csodák csodája, előjön egy menü oldalt (mert eddig még középen nem láttam) eg pontosan olyan menü mint az amit a megszokott "jobb klikk"-es módon kapsz meg, Csakhogy!! ez a monitor teljes magasságát elfoglalja. (nem hiszem hogy számít de leírom 21ˇés 1600x1200 ban használom) és ez a menü MINIMUM 25-30 soros. és akármily hihetetlen, még sosem sikerült ezt akaratosan "előcsalni" mindig akkor jelentkezik mikor nem számítok rá. Sőt mi több... reflex szerűen mellé is kattintok ballal hogy eltűnjön (ugyanis mint írtam véletlen történik) és eddig még Screenshot-ot sem tudtam róla csinálni. remélem érthető már hogy miért fogalmaztam szarul? mert k...ára nem tudom hogy mi ez, és azt sem hogy hogy írjam le hogy megértsék mások. ettől jobban nem megy. és elnézést ha megsértettelek, de az első válaszod egy oltári baromság volt, ami egyáltalán nem a kérdésemre volt válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!