Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jó áron van ez a menü? Melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó áron van ez a menü? Melyik lenne a jobb?

Figyelt kérdés

Újházi tyúkhúsleves csigatésztával vagy Tárkonyos borjú raguleves

Vörösboros marhapörkölt vagy Borjúpaprikás vagy Kakaspörkölt vagy Birkapörkölt -kétféle

Köretnek: sósburgonya, nokedli

Vegyes sültes tál:

Pulykamell tekercs sonkával-sajttal töltve párizsiasan

Mustáros pácolt flekken, Rántott sertésszelet

Ropogósra sütött töltött csirkecombok

Baconba göngyölt csirkecomb filé

Rántott gomba, karfiol, cukkíni

Köretnek: sült burgonya, petrezselymes burgonya, rizs, párolt zöldségek, tartármártás

Vegyes salátatál: uborka, paradicsom, káposzta, fejes saláta, csemege uborka, ecetes paprika

5000/fő

Éjfél után büféasztalról:

Töltött káposzta

Megmaradt sültek

Gyümölcsök

+700 forint/fő

ital: Korlátlan italfogyasztás 10 órán át

pezsgős fogadás

Szénsavas pepsi termékek

Rostosok

Johnie Walker, Ballantine’s, Baileys, Jägermaister Tequila, Gordon’s Gin, vodka, Unicum, Vilmoskörte sima és mézes, különféle Fütyülősök

Rengeteg fajta bor

Gösser csapolva és üvegesen, alkoholmentesen is

Kávé, capuccino

4500/fő esetleg +1000 forint/főért koktél keverő 10 alkoholos 3 alkoholmentes koktéllal

Fel is szolgálnak mindent az benne van az árban.

Többen mondták, hogy inkább olyan helyre kellene menni, ahova mi vihetjük a piát, mert akkor olcsóbb, ha visszavisszük, ha valamit nem bontunk ki, de amilyen lagzin mi voltunk mindig azt láttuk, hogy iszonyatos a pocsékolás, rengeteg asztalnál ugyanaz volt, és több helyen csak 1-2 pohárnyi hiányzott belőle, ha meg nem volt mindenhol kirakva, akkor ment a szenvedés, hogy náluk olyan nincs stb. Szóval nem szeretnék úgy járni, hogy arra számolok, hogy ami megmarad visszaviszem, közben meg mindenbe épp csak beleisznak, vagy ami még rosszabb nem lesz elég.

Téli esküvő lesz, forralt borra gondolok még, de amúgy is úgy tudom a téli esküvőkön még jobban fogy a tömény.

2012. júl. 18. 23:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem is nagyon jó ár, nekünk is ennyibe került a korlátlan italfogyasztás/fő, és velünk speciel megszívták, mert mi aztán bőségesen leittuk az árát. Szerintem kétszeres ráfizetésben voltak miattunk:) Az étel is jó árban van (az nekünk még drágább is volt), és finomnak tűnik. Bár az fura, hogy az éjféli büféért plusz árat számítanak föl, általában ez benne van a menüben, de még így is elég jól kijöttök. A koktélos szerintem felesleges, nem hiszem, hogy ennyi ital mellett lenne olyan a vendégseregben, aki húzná a száját, hogy nem ihat egy Szex on the beach-et.
2012. júl. 19. 09:58
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

2 dolog. Gondolom 2 v 4 személyes tálakon lesznek a husik. Kérdezz rá, hogy fajtánként miből-mennyi lesz. Anno én is kérdezgettem az éttermeket, sok helyen makogtak, hogy hát a 4 személyes tálon fajtánként 1,5-2 szelet. Mi olyan helyet választottunk (hasonló árban volt és szintén ilyen bőséges), ahol az összes fajta húsból jutott mindenkinek 1-1 szelet.

A másik a korlátlan italfogyasztásos csomag.. Én voltam pár esküvőn, ahol így kérte a pár az italcsomagot és alig lehetett 1-1 pincért elcsípni, hogy ugyan már inni szeretnénk, mert arra mentek, hogy minél többet megspóroljanak. Mi megvettünk inkább az italokat, így nem volt érdeke az étteremnek fukarkodni vele.

2012. júl. 19. 10:10
 13/17 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon jó ár! Nekünk a kaja lesz 5900/fő, a korlátlan üdítő meg sör+bor 2700/fő. A rövidet mi visszük. A forralt bor jó ötlet, koktélkeverés télen felesleges.
2012. júl. 19. 13:02
 14/17 A kérdező kommentje:

Alexandra köszönöm, ezt még egyeztetjük, hogy hány pincér lesz, meg pontosan hogy fog kinézni az ivászat. Mi legutóbb olyanon voltunk, ahova maga vitte a pár a piát, minden ott volt az asztalokon, szóval kiszolgáltuk magunkat ugyanakkor ez meg azért nem volt olyan szerencsés, mert megmelegedtek, ahogy ki voltak rakva.

A koktélkeverésről én még nem is hallottam életemben, de egy csomó rokon már volt olyanon, amin volt és újabban mikor mi voltunk olyan esküvőn ahova ők nem jöttek a lagziról az első kérdéseik között volt, hogy koktélos volt-e, de kár, pedig biztos tetszett volna nekünk, nekik is mennyire tetszett, meg mindig az egész vendégseregnek, szegényeknek volt is dolga rendesen ahány helyen voltak... Aztán ezek nem is 20 évesek akik úgy oda voltak tőle. :O Bár biztos, hogy mivel télen lesz, nem nyáron nálunk inkább a rövid meg a forralt bor lesz a menő, nem a hosszú koktélok, hogy frissüljenek..

2012. júl. 19. 13:49
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Hány fő lesz? Milyen a vendégek összetétele? Gondolok itt arra,hogy mennyi lesz a gyerek,hány ember vezet vagy pl. betegség miatt nem ihat? Mi is ezek alapján mérlegeltünk,mikor kiválasztottuk a helyet az esküvőnkre.Mi nem akartunk korlátlan italfogyasztást,mert nem láttuk értelmét.Olcsóbban jövünk úgy ki,ha mi visszük,annyit,amennyire szükség van.Nálunk több,mint 10 gyerek van,van várandós és szoptatós kismama is,többen vezetnek,vannak cukorbetegek és a papunk sem iszik.A 40 főből jó,ha 15 ember inni fog,ezért mi nem kértük a korlátlan italfogyasztást,mert az többe került volna.Amit bevihetünk italok,azokat ingyen hűtik nekünk és fel is szolgálják.Nem áll az asztalon a 30 fokos melegben.
2012. júl. 19. 22:14
 16/17 anonim ***** válasza:
80%

Ok, bár egyiken sem a pincérek létszámával volt a gond, inkább nem akarták kiszolgálni a násznépet.

A mi lagzink 107 fős volt, egyébként 5-en voltak összesen.

2012. júl. 19. 22:17
 17/17 A kérdező kommentje:
70-80 fő, két gyerek, de mindenki inni fog, mert vagy 5 percre laknak, vagy aki nem azokat úgy szervezzük, hogy hozzák-viszik. Nálunk egy sima kicsi családi látogatás is úgy néz ki, hogy húzzuk elő a pálinkát meg minden francut, hogy koccintsunk.
2012. júl. 19. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!