Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó áron van ez a menü? Melyik lenne a jobb?
Újházi tyúkhúsleves csigatésztával vagy Tárkonyos borjú raguleves
Vörösboros marhapörkölt vagy Borjúpaprikás vagy Kakaspörkölt vagy Birkapörkölt -kétféle
Köretnek: sósburgonya, nokedli
Vegyes sültes tál:
Pulykamell tekercs sonkával-sajttal töltve párizsiasan
Mustáros pácolt flekken, Rántott sertésszelet
Ropogósra sütött töltött csirkecombok
Baconba göngyölt csirkecomb filé
Rántott gomba, karfiol, cukkíni
Köretnek: sült burgonya, petrezselymes burgonya, rizs, párolt zöldségek, tartármártás
Vegyes salátatál: uborka, paradicsom, káposzta, fejes saláta, csemege uborka, ecetes paprika
5000/fő
Éjfél után büféasztalról:
Töltött káposzta
Megmaradt sültek
Gyümölcsök
+700 forint/fő
ital: Korlátlan italfogyasztás 10 órán át
pezsgős fogadás
Szénsavas pepsi termékek
Rostosok
Johnie Walker, Ballantine’s, Baileys, Jägermaister Tequila, Gordon’s Gin, vodka, Unicum, Vilmoskörte sima és mézes, különféle Fütyülősök
Rengeteg fajta bor
Gösser csapolva és üvegesen, alkoholmentesen is
Kávé, capuccino
4500/fő esetleg +1000 forint/főért koktél keverő 10 alkoholos 3 alkoholmentes koktéllal
Fel is szolgálnak mindent az benne van az árban.
Többen mondták, hogy inkább olyan helyre kellene menni, ahova mi vihetjük a piát, mert akkor olcsóbb, ha visszavisszük, ha valamit nem bontunk ki, de amilyen lagzin mi voltunk mindig azt láttuk, hogy iszonyatos a pocsékolás, rengeteg asztalnál ugyanaz volt, és több helyen csak 1-2 pohárnyi hiányzott belőle, ha meg nem volt mindenhol kirakva, akkor ment a szenvedés, hogy náluk olyan nincs stb. Szóval nem szeretnék úgy járni, hogy arra számolok, hogy ami megmarad visszaviszem, közben meg mindenbe épp csak beleisznak, vagy ami még rosszabb nem lesz elég.
Téli esküvő lesz, forralt borra gondolok még, de amúgy is úgy tudom a téli esküvőkön még jobban fogy a tömény.
2 dolog. Gondolom 2 v 4 személyes tálakon lesznek a husik. Kérdezz rá, hogy fajtánként miből-mennyi lesz. Anno én is kérdezgettem az éttermeket, sok helyen makogtak, hogy hát a 4 személyes tálon fajtánként 1,5-2 szelet. Mi olyan helyet választottunk (hasonló árban volt és szintén ilyen bőséges), ahol az összes fajta húsból jutott mindenkinek 1-1 szelet.
A másik a korlátlan italfogyasztásos csomag.. Én voltam pár esküvőn, ahol így kérte a pár az italcsomagot és alig lehetett 1-1 pincért elcsípni, hogy ugyan már inni szeretnénk, mert arra mentek, hogy minél többet megspóroljanak. Mi megvettünk inkább az italokat, így nem volt érdeke az étteremnek fukarkodni vele.
Alexandra köszönöm, ezt még egyeztetjük, hogy hány pincér lesz, meg pontosan hogy fog kinézni az ivászat. Mi legutóbb olyanon voltunk, ahova maga vitte a pár a piát, minden ott volt az asztalokon, szóval kiszolgáltuk magunkat ugyanakkor ez meg azért nem volt olyan szerencsés, mert megmelegedtek, ahogy ki voltak rakva.
A koktélkeverésről én még nem is hallottam életemben, de egy csomó rokon már volt olyanon, amin volt és újabban mikor mi voltunk olyan esküvőn ahova ők nem jöttek a lagziról az első kérdéseik között volt, hogy koktélos volt-e, de kár, pedig biztos tetszett volna nekünk, nekik is mennyire tetszett, meg mindig az egész vendégseregnek, szegényeknek volt is dolga rendesen ahány helyen voltak... Aztán ezek nem is 20 évesek akik úgy oda voltak tőle. :O Bár biztos, hogy mivel télen lesz, nem nyáron nálunk inkább a rövid meg a forralt bor lesz a menő, nem a hosszú koktélok, hogy frissüljenek..
Ok, bár egyiken sem a pincérek létszámával volt a gond, inkább nem akarták kiszolgálni a násznépet.
A mi lagzink 107 fős volt, egyébként 5-en voltak összesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!