Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen plusz ételekkel készüln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen plusz ételekkel készülnétek a lagzira, ha falun szervezitek?

Figyelt kérdés

Kis településről származom, és mindig is vonzott ez a közeg. Remek tapasztalataim vannak falusi lagzikról, igazán vidám, hangulatos dolog. És nem mellékesen sokkal jobban kijönnék, hiszen a helyi nénik hoznák a tyúkokat/tojásokat stb., és ők főznének az udvaron. Ebből ki is jönne egy csodás, hagyományos menü, de azért szeretném megspékelni némi "puccosabb" étellel (a sok spórolás miatt ennyi bőven beleférne). Szóval a tipikus leves, pörkölt, töltelék stb. menüsor mellé szeretnék kiegészítést.

Gondoltam rántott sajtra, sajttal-sonkával töltött pulykamellre, ilyesmikre.

Mit ajánlanátok? :)



2012. júl. 9. 00:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
valami vadhúst, ha van rá lehetőség, vagy halat.
2012. júl. 9. 01:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/15 anonim ***** válasza:
83%
Valamilyen vadhúsból pörkölt, és áfonyalekvárral a kedvencem. Meg a vadas is jó kaja, sok sárgarépa kell hozzá, de liszt nem kell. Aztán lehet csinálni hozzá zsemle gombócot.
2012. júl. 9. 01:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/15 A kérdező kommentje:
Bátyám vadász. Nem rossz ötlet... :)
2012. júl. 9. 01:07
 4/15 anonim ***** válasza:
83%

Jó vadhúsos pörkölt galuskával, őzből, vaddisznóból, nyúlból... Hmmm nyam nyam :D Esetleg valami jóféle halpaprikás? Rántott hal se rossz.

Ha meg rántott sajt, akkor már ti panírozzátok házilag valami finom trappistát vagy camambertet, áfonyaöntettel isteni.

2012. júl. 9. 02:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/15 A kérdező kommentje:
Apám pedig nyulakat tenyészt, ezzel sem lenne gond. :)
2012. júl. 9. 02:32
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Előételnek: libamáj? A rántott sajtot nem ajánlom, mert az csak forrón jó, ha egy kicsit is kihűl, már nem olyan finom. A vadas, vagy valami vadpörkölt jó lenne. A halat sem szereti mindenki.
2012. júl. 9. 07:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/15 anonim ***** válasza:
93%

Egyszerű falusi embereknél (sajnos) előfordul(hat), hogy csak az általuk ismert húsokat hajlandók megenni. (Sertés, marha, baromfi stb.)

Én ezért különlegességnek is ezekből a húsokból válogatnék, max. az udvaron, kertben felállított grillezett kajákat, vagy nyárson sülteket készítenék különlegességnek nekik, a hagyományos falusi lakodalmi kaja-menüsor mellé.

2012. júl. 9. 07:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/15 anonim ***** válasza:
82%
Mondjuk lehet valami töltött husit is csinálni.
2012. júl. 9. 12:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/15 anonim ***** válasza:
85%
A töltött husi jó ötlet, de el tudnám képzelni "meglepinek" a nagyon szépen, ízlésesen elkészített, gazdagon megrakott "hideg-tálakat" is, mondjuk az éjféli kajával együtt tálalva!
2012. júl. 9. 12:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

őzpörkölt túrós csuszával , imádni való


Aszalt szilvával és sajttal töltött csirkemell, rizzsel és áfonyalekvárral, ez is isteni


Narancsos kacsacomb.


Sima rántott sajtot nem ajánlom, mert az csak frissen még jó melegen az igazi, ha már meg van dermedve akkor nem olyan finom és az újramelegítve se olyan jó

2012. júl. 9. 18:15
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!