Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok az 5 fogásos menü egy lagziban?
Tegnap voltunk az egyik ismerősünkhöz akinek van étterme és 5 fogásos menüt állitott össze. Én egy kicsit sokallom.
Menü: előétel, tyúkhúsleves, levesből a hús és hozzávalók, rántott hús burgonyával, töltött káposzta, és még valamilyen módon elkészitett hús amire már nem emlékszem.
Ja és házilag készitett sütemények.
A miénk:
1) Újházi tyúkhúsleves csigatésztával
2) Vegyes tál: Dreher tekercs, rántott camambert sajt, töltött gomba, flekken, roston csirkemell, rántott szelet karajból, rizibizi, petrezselymes burgonya, tejfölös uborka saláta (én kívánságom), vegyes savanyúság (csípős, édes, 4 féle)
Éjféli vacsora: Megmaradt ételek, kaszinótojás, sonkatekercs, steffánia szelet, francia saláta, tojásos - burgonya saláta
Mi 65-en leszünk .. na ez a SOK(!) étel ...
Szerintem sem sok,nálunk is bőséges lesz a kaja, nagy fogyasztású a család :)
Falusi tyúkhúsleves(egészben főtt tyúkkal, friss zöldségekkel, házi cérnametélttel)
Vörösboros marhapörkölt galuskával, házi csalamádéval
Vegyes sültes tálon:
Rántott sertésborda,
Cigánypecsenye,
Aszalt szilvával töltött pulykamell,
Rántott sertésborda csirkemájjal töltve,
Töltött csirkecomb,
Köretek:
Párolt rizs
Zöldséges rizs,
Petrezselymes burgonya,
Fűszeres grill burgonya
Saláták, savanyúságok:
Csemege uborka,
Bogyiszlói paprika,
Házi vegyes csalamádé
Éjféli lakoma a menyasszonytánc után:
SÜLTEK
Stefánia vagdalt
Sertésflekken,
Sült csirkecomb,
Csabai karaj
SALÁTÁK
Majonézes kukoricasaláta
Hagymás burgonyasaláta,
Francia saláta,
Frankfurti saláta
Ez az étterem menüje. Így legalább mindenki kedvére választhat.
Kedves kérdező, egyáltalán nem sok, kb ennyit szoktak feltálalni egy esküvőn. Legyen csirke is és disznó is,nem mindenki szereti a sertést.
Még tudom ajánlani a gyümölcstálat, nagy sikere szokott lenni a hálás násznépnél. Kis dinnyegolyók stb..persze nyári esküvőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!