Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
70 fős násznépnek jó ez a menü? Az árajánlatot még várom. (a sütit házilag mi visszük)
vendégvárónak fasírtgolyók és egy pohár pezsgő
Leves:
Újházi tyúkhúsleves
Főétel:
rántott karaj
rántott sajt és gomba
sült csirke
lecsós borsós sertés vagy szarvas pörkölt
Köret:
petrezselymes krumpli
rizs
nokedli
savanyúnak:
uborka
csalamádé
erős paprika
éjfélkor töltött káposzta és maradék húsok:
Desszertnek házi süti:
mandulás szelet
kókuszgolyó
zserbó
meggyes piskóta
pogácsa és sajtos stangli
kíváncsi vagyok a véleményekre, ötletekre, még lehet rajta módosítani.
szerintem jók az ételek.
Sütikhez még én tennék 1-2 fajtát.
Én a sütikhez tennék még sósat :)
Meg szerintem főételnél a karaj helyett lehetne mondjuk csirke/pulykamell.
Nem tudom, nekem nagyon "semmilyen"... Most elképzeltem, melyiket választanám és őszintén szólva egyiket sem.
Én ezeknél sokkal különlegesebbet várnék egy lagzin. Többféle (2-3) leves, izgalmasabb főételek (olyanok, amiket nem esz minden héten az ember...).
Persze nem én leszek a násznép tagja, a ti döntésetek.
Sok boldogságot! :)
Nálunk a következő volt a menü - és mindenki dicsérte, meg degeszre ették magukat (mondjuk nagyon finom is volt)
újházi tyúkhúsleves
egybensült mangalica
sült csirkecomb
rántott karaj
rántott gomba
rántott karfiol
petrezselymes burgonya
rizs
savanyúság (vegyes)
éjfélkor szürkemarhapörkölt tarhonyával
5 féle aprósütemény (házi sütik)
menyasszonyi torta + még 4 torta (a menyasszonyi az feketeerdő-torta volt, a többi: puncs, csoki, dió és gyümölcs)
5 ezer/fő volt, plusz a sütik ára (egy évvel ezelőtt), Tápiószentmárton, Kincsem Lovaspark
Mindenki dicsérte a menüt, hogy fantasztikusan finom is volt, meg bőséges, mindenki talált magának valót (vegetáriánus vendégek is voltak, miattuk volt a gomba és a karfiol) és a hely is csúcs. Ha valaki a környéken csinál lagzit, csak ajánlani tudom őket, nagyon jól főznek, gyönyörű az egész, a felszolgálás olyan flottul ment, mint még sose láttam, ráadásul kaptunk egy csomó bónuszt (pl. ajándék lakosztály egy éjszakára).
nem rossz, mondjuk ilyen kaják egy átlag vasárnapi ebéden fordulnak elő, de nekem is van vidéki borász rokonságom és kajákban ők tényleg az a konzervatívabb ízlésű fajta, a marinált tengergyümölcse üzbég mozzarellaszószban talán nem az ő ízlésük :)
külön jó pont, hogy egy vega se marad éhen, hátha az is lesz köztük, 70 ember közt bármikor lehet. (esetleg a vendégváró falatok közt is lehet vega opció, pl. falafel, eléggé hasonlír a fasírthoz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!