Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
70 fős násznépnek jó ez a menü? Az árajánlatot még várom. (a sütit házilag mi visszük)
Figyelt kérdés
vendégvárónak fasírtgolyók és egy pohár pezsgő
Leves:
Újházi tyúkhúsleves
Főétel:
rántott karaj
rántott sajt és gomba
sült csirke
lecsós borsós sertés vagy szarvas pörkölt
Köret:
petrezselymes krumpli
rizs
nokedli
savanyúnak:
uborka
csalamádé
erős paprika
éjfélkor töltött káposzta és maradék húsok:
Desszertnek házi süti:
mandulás szelet
kókuszgolyó
zserbó
meggyes piskóta
pogácsa és sajtos stangli
kíváncsi vagyok a véleményekre, ötletekre, még lehet rajta módosítani.
2011. szept. 28. 14:45
11/14 A kérdező kommentje:
köszönjük szépen. a vendégvárásnál gondolkodunk a salátán. Volt hiányérzetem, de felhívták rá a figyelmem :D
2011. szept. 28. 21:05
12/14 anonim válasza:
nemtudom írta e valaki de nállunk szokás a rétes...eddig minden lagziba volt ahol megfordultam:D
13/14 anonim válasza:
Rétes legyen, azt mindenki szereti! Szerintem is.
Kicsit különlegesebb kaja, mondjuk aszaltszilvával töltött pulykamell...?
14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) időközben másik helyszínt választottunk :) rétes nem tudom, lesz-e gondolkodunk még rajta. a menüsor megvan, mivel sajnos a keret adott, a legegyszerűbbeket választottuk. A rántott sajtot kivettük a tulaj javaslatára, illetve sima sertéspörkölt lesz. Lesz welcome drink. 7925 Ft/fő, ebben benne van az ital is. A töményet leszámítva. De mindenkinek ment a zöld kéz :)
2012. jan. 27. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!