Milyen házilag kivitelezhető ötleteket adnátok nekem mondani aranylakodalom szűk körű, családi megünneplésére?
Első vagyok. És ott, ahol a képek vannak, nincs véletlenül számítógép és szkenner? Vagy akár csak egy számítógépes bolt vagy valami, ahol foglalkoznak nyomtatással, szkenneléssel. Ott megcsináltatnátok (feltéve, ha van ott rokon aki elvállalná), elküldenék Nektek számítógépen, Ti pedig összeállíthatnátok a videót. Maga a videó összeállítása már nem sok időt vesz igénybe, szerintem.
Vagy: újságösszeállítás az aznap megjelent újságokból. Hova valósiak vagytok? www.oszk.hu - csak nem biztos, hogy belefértek az időbe.
Nincs sajnos. Eredetileg meg volt szervezve, hogy valaki felhozza hozzánk a képeket, de aztán az illető annyit kavart, hogy kifutottunk az időből. Én azért még reménykedem, hogy ha nem is profin összevágva, csak simán egymás után Media Playerrel diavetítve egy laptopon azért sikerül összehozni. Szkennert tudunk vinni, így éjjel talán sikerül megcsinálni, csak nagyon szoros lesz, de azért adtál egy kis lelkesítést, meg fogom próbálni, majd alszom a jövő héten :)
Megnéztem a képeket is, nagyon édes az az "ifjú pár" is, szerintem mi is csinálunk ilyen képeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!