Milyen házilag kivitelezhető ötleteket adnátok nekem mondani aranylakodalom szűk körű, családi megünneplésére?
mindjárt nézem!
Ezt is találtam, de nem tudom sem megnézni, sem letölteni: [link]
A pdf. és az indás nagyon jó! A híradósra én is rátaláltam, de azok nekem nem nyílnak meg, és a barátnőmnek sem, ha jól tudom, ez az az oldal, ahonnan pénzért le lehet kérni a híradókat...
No, az indásat megpróbálom leszedni, a pdf-et kinyomtatom és mazsolázunk belőle :D
Nagyon ügyesek vagytok!!! No, erre már baba is felébredt, olyan hévvel nyomom a billentyűket. Bevonom őt is a válogatásba.
Csodaszép a dekor is!
No, már csak válogatni kell!
Szia!
Én még olyan emlékfüzetet tudok elképzelni, hogy összeszedni, hogy azon a napon mi minden történt. Ez elő lehetne úgy adni, hogy minden meghívottnak kinyomtatni egy-két szösszenetet és a vendégek olvasnák fel. "A házasságkötésetek napján/első/második/stb. évfordulóján...." Természetesen a füzetecskébe foglaltat megkapná az ifjú pár.
Ehhez anyagokat itt találsz:
Csodaszép ünnep volt! :) A fele sem fért bele, amiket terveztünk, de nem is erőltettünk semmit. Anyukám még mindig repked, de én is és a tesóm is! Nagyon jó volt Őket ilyen boldognak látni!
Még egyszer köszi az ötleteket!
:) videóajánlós vagyok
Örülök nagyon, hogy jól sikerült! Miket csináltatok végül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!