Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen sütemények szoktak lenni egy lagziban?
Nálunk volt zserbó, hatlapos, mignon, puncsszelet, kókuszgolyó, kókuszkocka, meg még egy fajta, de annak nem tudom a nevét.
Ja és az elején a pogikkal volt linzer is.
Úgy fogjátok rendelni? Nem kaptatok kóstolót?
Mi vagy 10-12 fajta sütiből kaptunk, megkaptuk hozzá az árlistát is és otthon eldöntöttük, melyikből kérünk.
Nekünk ezek lesznek:
Diós kosárka, barack, mandula, fanta szelet, zserbó, kókusz kocka, lajcsi szelet, angol szelet, linzer, hókifli, duna hulláma, kókuszgolyó, non plus ultra. Többi nem jut eszembe, nagymamám a főnök, ő a sütititkok tudója :D
Ezek az általános esküvői sütik kb., ezen kívül még ilyen sajtos rúd meg pogik szoktak lenni.
szia! nekünk is sok fajta lesz:
elején pogik+rétes+linzer+sós-szezámos kis rudak
később:
kókuszgolyó
barack
zserbó
mandulás félhold
mézes-krémes
kókuszkocka
méteres
isler
vendégváró
mirinda (fanta-szelet)
Lajcsi szelet
pávaszem
rácsos
Hogy minek ennyi ne kérdezd, nálunk is nagymama a főnök süti ügyben :)
Hú, rengeteg sütit fogtok csomagolni :)
Nálunk is rágták a szülők a fülünket, hogy ez kevés lesz.
Aztán kb. úgy nézett ki, hogy jó ha átlagban 2 szelet süti fogyott fejenként (és ez pici zsúrszelet) a lagziban, az összes többit odacsomagoltuk.
Egyrészt addigra már jóllaktak az emberek, másrészt ott van ugye a menyasszonyi torta is, na abból sokan ettek :)
nekünk még csak júniusban lesz a lagzink, de mi nem akarunk sok félét. Lesz 2-3 féle sós, pogi meg sajtos, sütiből:
kókuszgolyót szeretnék, valami linzert, ha anyósomék sütnek, akkor lesz még vagy 2-3 féle diós és krémes süti, ha rendeljük, akkor is max 4-5 féle lesz. Nem akarunk túl sokat, plusz ott lesz a torta is. Nem egy édesszájú bagázs :)
jah, én vagyok a 3., természetesen lesz még 6-7 torta tutira+3emeletes menyasszonyi...
nálunk is szokás csomagolni, meg minden család szokott hozni vagy egy sütit, vagy egy tortát... :)
Nekem nagymamám intézi a sütiket, otthon sütjük mindet a sósak kivételével.Pontosan nem tudom az összes sütit, de azt igen hogy 17 féle lesz. Mi is csomagolunk, és nálunk szokás, hogy a vendégek hoznak tortát is. Szerintem egy hónapig sütin élünk majd... :D
Nálunk a barack a sláger, ez mindenképpen lesz, ebből akármennyit csinálunk, sosem elég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!