Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen sütemények szoktak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen sütemények szoktak lenni egy lagziban?

Figyelt kérdés
Nem voltam még esküvőn, de nekem lassan el kellene döntenem, hogy milyen sütemények legyenek! Előre is köszönöm a válaszokat! :)
2012. jan. 17. 08:23
1 2
 11/13 fehér gandalf ***** válasza:
38%
ezt tegnap megkérdezték és akk is mondtam h nem süti hanem SÖR nem usör hanem sör. ha van pálinka az jobb csak az drága sok emberre.
2012. jan. 17. 12:38
 12/13 fehér gandalf ***** válasza:
2012. jan. 17. 12:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Hú ami elsőnek eszembe jut lagzis sütiként, az a mandula és a barackmag! :) Imádom, de én mindig csak esküvőn ettem. :) Ezen kívül tepertős pogácsa, sajtos rúd, sajtos roló amik a sósak. Édes közül mézes krémes, rétesek, linzer félék, mandulás/vaníliás kifli, meg valami csokis piskótás süti. De nyáron azért kevés krémes szokott lenni, mert azzal sok a gond. Legalábbis felénk így szokás.
2012. jan. 17. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!