Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 10. 000ft/fő (menü és korlátlan italfogyasztás de 3orátol este 10ig) sok Budapesten? Egy esküvői vacsorára?
Attül függ mi van a csomagban. Jónak tűnik, de a kajákon hajlamosak spórolni és a korlátlan italfogyasztásos menünél többször tapasztaltam, hogy alig lehetett elcsípni 1-1 pincért, így akartak spórolni, hogy kevesebb italt szolgáljanak fel.
Tisztázzatok előtte mindent (húsokból: miből-mennyi fejenként stb.). Sok apróságot szeretnek elsumákolni az éttermek...
Én sokallanám, hát a kaja max 3, s akkor mindenki tökre issza magát?
Ráadásul viszel egy csomó vendéget.
Nem tudom, miféle hely, de én 4-en 15000 fölött ritkán, mondjuk alkohol nem szerepel benne...
4-en 15eFt felett?
Ezek szerint te rendes éttermi ebédről/vacsoráról beszélsz...
Nem egy 4 fogásos egész estés kajálásról...
Köszi Alexandra, hogy lefordítottad a választ, mert én nem nagyon értettem...
Amúgy étteremben persze olcsóbban meg lehet kajálni, de ez egy esküvő! Mi 5en egy 20asból kajáltunk egy viszonylag drága helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!