Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lesz baj, hogy én is megyek? Mi a véleményetek az egészről?
Figyelt kérdés
A párom egyik barátjának lesz az esküvője, ha lehet ezt annak nevezni. Most szombaton házasodnak. 11-kor polgári esküvő, 14 óráig van asztalfoglalás egy étteremben. Délután 2 után nincs több program. A menyasszony egy nőt sem hívott az esküvőre, még a legjobb barátnőjét sem, mert féltékeny. Csak szülők, testvérek és a vőlegény 4 barátja lesz jelen. A párommal 5 éve vagyunk együtt, 2 év múlva szeretnénk összeházasodni. Engem sem hívtak meg, ami így elég szarul jön ki szerintünk. Megnéztük tegnap a párommal, hogy mégis milyen távolság van a két helyszín között (önkormányzat és étterem), kiderült, hogy 4 km. A párom úgy gondolta, hogy busszal utazik, mivel a távolság 200 km és biztos innának is. Elgondolkoztunk rajta, hogy akkor mégis hogyan jutnának el a vőlegény barátai az étteremig, mivel gyalog elég messze lenne, a másik két autó tele lesz a közeli családdal. A vőlegény erről semmi tájékoztatást nem adott, valószínűleg azt gondolta, hogy a párom kocsival megy a távolság miatt. Arra gondoltunk, hogy engem is elvinne, csak nem vennék részt az összejövetelen, hisz hamar vége van, annyit tudok várni rá. Akkor tudna inni is, mert én vezetnék haza. Szerintetek nem gáz, hogy látják, hogy én is mentem, de nem is vagyok hivatalos? Attól nem félek, hogy behívnak, mert a menyasszony nem menne bele. Nem is szándékozom kiöltözni, én csak egyszerű sofőr lennék az adott szituációban. Amúgy a menyasszonnyal is találkoztam már, szóval nem vagyok neki sem ismeretlen. Az sem lehet kifogás, hogy nincs pénzük több embert meghívni, mert lehet rá számítani, hogy a párom ad annyit, ami bőven fedezi az ő részét, mert jól keres, és szívesen adna, ezt ők is tudják róla, hisz ismerik. A vőlegény szívesen tartott volna lagzit, de a menyasszony miatt így lett szervezve (nők nélkül). Mi erről a véleményetek? 28/F és 23/L2012. aug. 29. 10:59
41/44 anonim 

válasza:

engem nem érdekelne, ha meglátnak.... szerintem hosszú idő óta együtt lévő párokat illik egyedül meghívni = közös baráti kör.
42/44 anonim 

válasza:

"Lehet, hogy csadort is kap :D"
egek, de jót nevettem:) köszi
43/44 anonim 

válasza:

Én szerintem előbb megbeszélném a párommal, hogy biztos, hogy menni kell-e egy ilyen esküvőre. Mert szerintem ez nem ér annyit. Ha meg udvariasságból tényleg menni akar, akkor én mennék vele, aztán megvárnám. Az se zavarna, ha a menyasszony meglátna, hogy ott vagyok, ez inkább neki ciki. Esetleg vinnék még egy barátot/barátnőt magammal, hogy a várakozás alatt ne legyek annyira egyedül, és elmennénk mondjuk várost nézni.
44/44 anonim 

válasza:

ilyen esküvőre az én vőlegényem nem menne el az tuti.. főleg nem 200 km-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!