Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha férjhez megyek, akkor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha férjhez megyek, akkor a hitelek "közösek" lesznek?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy van olyan hitelünk amit nem tudunk jelenleg fizetni és a bank nem engedi hogy kevesebb törlesztő legyen így bárlistára tették páromat( az ő nevén van).Az érdekelne hogy ha összeházasodunk akkor az ő nevére felvett hitele miatt az én gyedemre küldhetnek fizetés letiltást?Vagy az az ő hitele és hiába leszek a felesége, a fizetésemhez nem nyúlhatnak?
2012. máj. 15. 23:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
31%
Marha jól kezdődik majd a házasságotok. Még el sem vettt, máris a pénz miatt aggódsz.
2012. máj. 15. 23:55
 2/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értékes hozzászólásod,remélem örömöd lelted benne:)
2012. máj. 16. 00:04
 3/18 anonim ***** válasza:
31%
Szívesen.
2012. máj. 16. 00:04
 4/18 A kérdező kommentje:

Na de legalább neked van humorod:))Nem úgy mint sokaknak ezen az oldalon...

10 éve együtt élünk és van egy gyerekünk tehát most el is gondolkoztam hogy minek is venne el?!:DDD

Csak tényleg érdekelne hogy is megy ez...

2012. máj. 16. 00:08
 5/18 anonim ***** válasza:
41%
Kétlem, hogy a bank automatikusan bevon adóstársnak, de nem egyszerűbb odaadni a pénzt, ha segíteni akarsz neki?
2012. máj. 16. 00:12
 6/18 A kérdező kommentje:

DE!Tényleg!Megyek is feltöröm a malacperselyem és reggel irány a bank!Kifizetem az egészet!

Köszönöm!!!!

Bocs,szarkazmust félre,valószínűleg rosszul fogalmaztam:

Szóval,mivel gyedem van így gondolom egyértelmű hogy nem vagyok eleresztve "fizetésileg" illetve van bőven hova költenem a pénzt.A hitelt együtt vettük fel és fizettük 4 évig amikor is jött a jól ismert dupla vagy semmit svájci frankos poén és egy darabig fizettük de már nem bírtuk.Ekkor arra jutottam hogy azért fizetjük azt az összeget amit ugye felvettünk.A bank köszöni szépen,és üzeni hogy továbbra is lehet fizetni csak már elküldte a párom adatai a központi porlasztóba(BAR lista),mert az nem érdekli őket hogy csak a fele van befizetve...

Na de itt jön a kérdés lényege:

Mivel nőből vagyok ugye én pl vágyom esküvőre.Rég együtt vagyunk de azért gondoltam milyen szép lenne.

Na nem aranyhintó meg 300fő, csendes családi(ruhám van örököltem) olyan szép és romantikus lenne.

Csak agyaltam és arra jutottam hogy marha jó lesz "feleségnek" lenni hivatalosan is,miközben köszöni a bank és elveszik a hitelünk hiányzó részét a gyedemből.

Na most aztán nagyon leírtam:DDDD

2012. máj. 16. 00:25
 7/18 anonim ***** válasza:
64%
A bankot nem érdekli, hogy gyeded van, vagy éppen mi, a tartozást fizetni kell.
2012. máj. 16. 00:40
 8/18 Bence_ ***** válasza:
57%

Érthető volt eddig is:)

Szerintem nem lesz közös, ahogy a házasság előtt vagyon sem közös úgy gondolom a házasság előtt szerzett hitel sem közös.

2012. máj. 16. 01:06
 9/18 anonim ***** válasza:
61%
01:06 "A hitelt együtt vettük fel"
2012. máj. 16. 01:18
 10/18 Bence_ ***** válasza:
55%

ma 01:18

"ő nevére felvett hitele miatt"

Gondolom már együtt éltek ezért írta úgy

2012. máj. 16. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!