Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány éves korotokban mennétek (mentetek) férjhez? Vagyis mennyi az ideális?
20 éves koromra tervezzük az esküvőt a barátommal. :)
17/l
Én 20 vagyok,a párom 29!4 éve együtt.Én már most hozzá mennék,nem érezném korainak,én tudom hogy vele szeretném leélni az életem.
Ő azonban mindig hárít.(nincs elég pénz,én túl fiatal vagyok még...stb.Szerintem ez mind csak kifogás hogy húzza az időt,nem biztos ebben az egészben sajnos és ez nekem fáj! :(
Szerintem ideális nagyon nincs. De mondjuk átlagosan aki már huszasévei elején megtalálja az "igazit", az 30 éves kora előtt meg is házasodik, családot alapít. De nem mindenkinél jön össze, vagy nem köti le magát idejekorán (úgyis sok a válás...)
Mi 2 évesek leszünk idén, együtt is élünk. Szerintem úgy 2-3 év múlva lenne aktuális a házasság.
Összefoglalva szerintem fontos lenne, hogy az emberek éljenek valamennyit együtt, mielőtt házasodnak. Pl. itt van olyan, 17 éves, de 20 évesen házasodni akar. Mikor még feltehetően tanul, legfeljebb anyuhoz tudnak költözni... Előtte együtt sem élnek. Hát sok sikert az ilyenhez... Biztos 1000-ből egyszer be is jön.
"hééé, miért lettem lepontozva?! nektek már a 26-27 év késői? kajak nem értelek titeket, hát a karriert mikor csináljam? akkor tuti nem, amikor házas leszek, mert akkor a család az első..."
Nem tudom, miért pontoztak le, de biztos nem azért, mert késő. Ez manapság inkább korai házasságnak minősül. :) Addigra még semmilyen karriert nem építesz ki, ha még tanulsz húszas éveidben. A karrierista nők jóval 30 felett érnek révbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!